Политически анализатор попиля "Демократична България" за гафа с листите: Лелките в РИК познават закона и са си свършили работата

НАЙ-ВАЖНОТО

Политически анализатор попиля "Демократична България" за гафа с листите: Лелките в РИК познават закона и са си свършили работата

29082
на 14.10.2021
Политически анализатор попиля Демократична България за гафа с листите: Лелките в РИК познават закона и са си свършили работата
Автор:   ПИК

Политическият анализатор и председател на Младежкия консервативен клуб Кристиян Шкварек отправи остри критики към "Демократична България" за нехайството, което коалицията е допуснала при регистрирането на листите в някои области.

препоръчано

Припомняме, че по-рано днес от ЦИК обявиха, че потвърждават решението на Районната избирателна комисия в Стара Загора, с което се отказва регистрацията на листите на "Демократична България", тъй като са подадени с електронен подпис и без да бъдат заверени след това.

Ето какво написа в тази връзка Кристиян Шкварек:

Разказът на ДБ за пред техния си балон е, че някакви лелки в РИК Стара Загора са виновни, че не разбират ел. подписи и ел. управление, от което незаслужено страда партията на технологиите.

Всъщност въпросните "лелки" чудесно познават закона и са поискали тогава, когато ел. подпис е разпечатан да се завери от водача на листата. Нищо сложно.

Славов се е държал арогантно и не е заверил. Толкоз. Стига сте си лъгали собствените хора и въргаляли жертвено небити по пода като Манол Глишев на протест."

Сподели:
Бомба x
БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа
ПИК TV x
ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 302
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това