Политолог: Бразилия няма да се дистанцира от БРИКС след отстраняването на Русеф

СВЕТЪТ ДНЕС

Политолог: Бразилия няма да се дистанцира от БРИКС след отстраняването на Русеф

5499
на 02.09.2016
Политолог: Бразилия няма да се дистанцира от БРИКС след отстраняването на Русеф
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бразилия няма да се дистанцира от обединението БРИКС след гласуваното в сряда отстраняване на Дилма Русеф от президентския пост. Така смята бразилският политолог Карлос да Силва, който е старши консултант в Изследователския център в Сао Паолу и научен сътрудник в Център Уилсън във Вашингтон. „БРИКС вероятно няма да бъде силно засегнат (от оставката на Русеф – ред). Новия президент (Мишел Темер – ред) вече заяви, че Китай и Индия са сред приоритетите на неговата външна политика, затова няма причини да се дистанцира от БРИКС“, заяви Карлос да Силва за агенция РИА-Новости. Мишел Темер ще ръководи Бразилия края на 2018 година. БГНЕС припомня, че обединението БРИКС включва Бразилия, Русия, Индия, Китай и Република Южна Афика. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК