Полицаи иззеха ловна пушка и металдетектор в Гаврил Геново

Региони

Полицаи иззеха ловна пушка и металдетектор в Гаврил Геново

11220
на 09.01.2015
Полицаи иззеха ловна пушка и металдетектор в Гаврил Геново
Автор:   ПИК

Г

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Униформени претърсиха фургон в местността Балова шума в землището на Гаврил Геново, община Георги Дамяново. От областната дирекция на полицията в Монтана са получили сигнала в четвъртък, пише "Конкурент".

препоръчано

Фургонът е обитаван от 37-годишния Н.В. от Монтана. Намерени и иззети са незаконно притежавана едноцевна ловна пушка "Sakallar" и 9 боеприпаси за нея.

При извършено допълнително претърсване в дома на Н.В. Монтана е намерен и иззет металдетектор "Wites dfx" със заличен сериен номер. По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК