Полицията мести 575 автомобила, иззети от пияни и дрогирани шофьори в София

Крими

Полицията мести 575 автомобила, иззети от пияни и дрогирани шофьори в София

10363
преди 5 часа
Полицията мести 575 автомобила, иззети от пияни и дрогирани шофьори в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) започна извозването на паркираните около районните управления в София 575 автомобила, иззети след влизането в сила на измененията в Наказателния кодекс.

препоръчано

Част от колите ще бъдат съхранявани в имот на МВР на територията на бившия Център за специализирана полицейска подготовка в Долни Богров, предоставен за целта от МВР. Обособеният терен е с големина 10,5 дка и може да побере около 550 автомобила. От 2 октомври до днес там са разположени над 80 коли, които са били паркирани в близост до Първо и Осмо РУ. 

Превозните средства се транспортират по предварително изготвен график. Предстои извозването на иззетите автомобили, оставени за съхранение и около останалите районни управления на територията на столицата.

Над 200 от иззетите автомобили са настанени на други два терена на МВР. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК