Полицията със спецакция във Видинска област

Региони

Полицията със спецакция във Видинска област

44818
на 28.04.2019
Полицията със спецакция във Видинска област
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Във Видинска област се провежда специализирана полицейска операция под надслов „Алкохол, наркотици и неправоспособност“. Това заяви комисар Петър Петров, началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР - Видин, съобщава радио "Фокус".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Той посочи, че за осигуряване на безопасността на движение служителите на сектор „Пътна полиция“ са планирали конкретни действия и превантивни мерки.

„В последния от поредицата почивни дни, предвид очаквания интензивен трафик, пътни полицаи ще контролират, регулират и подпомагат движението на моторни превозни средства – разясни комисар Петров. -  В този ден ще има засилен контрол по третокласните и общински пътища“. Униформените ще предприемат и превантивни действия, освен контролни такива, насочени към велосипедистите и мотоциклетистите. Със затоплянето на времето техният брой значително се увеличава както в участъците между Видин и близките села, така и в малките населени места.

Комисар Петров апелира към всички участници в движението да бъдат дисциплинирани на пътя, да спазват стриктно правилата, да бъдат внимателни и толерантни.

От 1 януари до 31 март 2019 г. на територията на област Видин са регистрирани 79 катастрофи. Тежки от тях са били 15 с три жертви и 16 ранени. Само през първото тримесечие на годината при проверки по пътищата в областта пътните полицаи са констатирали 4 870 нарушения, за които съставили 1 333 акта и 2 197 фиша.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК