Полша и САЩ подписаха договор за доставки на втечнен газ

Америка

Полша и САЩ подписаха договор за доставки на втечнен газ

10053
на 08.11.2018
Полша и САЩ подписаха договор за доставки на втечнен газ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полша подписа със САЩ договор за доставка на втечнен природен газ за срок от 24 години. Това бе обявено от полската енергийна компания PGNiG. 

препоръчано

Договорът предвижда получаването от Полша през 2019-2022 г. около 0,73 милиарда кубически метра газ след регазификация, а след това за периода 2023-2042 г. около 39 милиарда кубически метра газ след регазификация за целия период, което означава доставки в размер на около 1,95 милиарда кубически метра газ годишно.

По-рано през октомври PGNiG подписа договор със САЩ за доставка на 2 милиона тона газ годишно в Полша в продължение на 20 години, предава още БГНЕС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК