Популярен влогър напира за зет на Ванко 1

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Популярен влогър напира за зет на Ванко 1

12850
на 15.01.2022
Популярен влогър напира за зет на Ванко 1
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сексапилната дъщеря на Ванко 1 си има ново гадже. Тъмнокосата красавица Ивана, която се слави с огромен естествен бюст залюби популярен влогър.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Новият на г-ца Главчева се казва Васил Андонов, но е по-известен като Андон в интернет пространството. Двамата разкриха за връзката си навръх Нова година.

Те прекараха последния ден от годината в Пампорово. Новоизлюпената двойка се радва на снежните красоти по пистите в родния курорт, а по-късно се забавлява в тузарски ресторант. Наследничката на Ванко 1 е една от най-желаните жени у нас. През миналата година тя завърши гимназия, ала изглежда доста по-секси и по-зряло от наборките си.

свързани новини

19-годишната брюнетка редовно споделя фотоси в мрежата, на които демонстрира стегнати бедра, тежък грим и тунинговани устни - единствената й корекция засега. Младата мадама е блян за много мъже и има куп ухажори, но явно популярният влогър е открил пътя и към сърцето й, пише столичен ежедневник.

Васил не потвърди, но и не отрече за връзката си с щерката на рапъра. Попитан дали си има гадже, той не отговори.

Ивана е много близка с популярния си татко. Най-вероятно Ванко 1 е одобрил новата половинка на щерка си и дори вече се е запознал с него лично.

През миналата година Васил Андонов се раздели с дългогодишната си приятелка Никол. Той обясни, че двамата са имали много проблеми, които не е имало как да разрешат. Ивана пък имаше връзка със състезателя по спортна стрелба Ангел Чонин. Връзката им не трая дълго, а, изглежда, щерката на Ванко 1 е открила любовта в лицето на популярния Андон. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК