Порошенко: Дано в полунощ в Донбас настъпи примирие, както бе договорено

ЧАС ПИК

Порошенко: Дано в полунощ в Донбас настъпи примирие, както бе договорено

5794
на 14.02.2015
Порошенко: Дано в полунощ в Донбас настъпи примирие, както бе договорено
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Украйна Петро Порошенко изрази надежда, че от полунощ в Донбас ще влезе в сила примирието, което бе съгласувано от лидерите на Украйна, Русия, Германия и Франция в Минск, предаде РИА Новости. В хода на предаване на бойна техника на граничарите в събота украинският президент заяви, че „все още разчита на победата на здравия разум“ и „че стрелбата ще спре от полунощ“. „Остават десет часа“, каза той. Порошенко посочи, че пред Украйна има два варианта – „или врагът ще прекрати огъня и ще започне деескалация, а след това и политическо разрешаване, или конфликтът ще продължи да ескалира“.
По който и сценарий да се развият събитията утре, още много години военната заплаха от изток ще надвисва над Украйна и ще са ни нужни продължителни усилия за укрепване на отбранителната способност на страната“, добави държавният глава.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК