ПОТРЕС! Лена бута бивш наркоман за европарламента (СНИМКА)

Акценти

ПОТРЕС! Лена бута бивш наркоман за европарламента (СНИМКА)

575354
на 14.05.2024
ПОТРЕС! Лена бута бивш наркоман за европарламента (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сивият кардинал на "Продължаваме промяната" Лена Бориславова се е захванала да бута Ицо Хазарта за евродепутат, видя ПИК. В профила си във Фейсбук юристката споделя негови видеа и обяснява какви са предимствата на Европа.

препоръчано

Припомняме, че Христо Петров, или по-известен като Ицо Хазарта и депутата Христо, е шести в листата на ППДБ за европейските избори. На практика, ако не събере преференции, той няма никакъв шанс да се добере до Брюксел.

Според социолозите ППДБ ще вкарат максимум четирима депутати. На първите места са съответно Никола Минчев, Стефан Тафров, Даниел Лорер и Деница Симеонова. Пети е Радан Кънев, който има минимални шансове при супер добър резултат на изборите, а едва след него е Хазарта.

Ако иска да влезе в европарламента, рапърът ще трябва да събира преференции. Ще са му необходими минимум 5% от гласовете за коалицията. С други думи ако 400 000 души гласуват за ППДБ, 20 000 от гласовете ще трябва да са с преференция за Хазарта. Всеки, който мине този праг, може да измести дори и водача на листата.

В опит да събере някой глас в повече, Хазарта, който дълги години имаше проблеми с наркотиците и алкохола, е решил да публикува изтъркани скечове със свое участие. На помощ му се притича и Бориславова, която сподели един от клиповете.

За двамата има медийни публикации, че в миналото са имали връзка. Дори и да е така, едва ли промотирането на Ицо Хазарта е добра идея. Не само заради проблемите и зависимостите му, а и заради липсата на знания и експертиза.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК