Правителството - заради на Бойко имунитета и на Киро парапета

КОМЕНТАРИ

Правителството - заради на Бойко имунитета и на Киро парапета

113539
на 01.06.2023
Правителството - заради на Бойко имунитета и на Киро парапета

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Правителство на малко над 30 депутати-шарлатани, избрано от ГЕРБ. С Кокорчо за финансов, Лорер на еврокинтите и протежето на Бойко Рашков в МВР.

препоръчано

Така стоят нещата, това е срамът, който ни очаква.

ГЕРБ отчаяно са активирали троловете си, за да спамят всеки несъгласен и да го опаковат като “агент на Радев”.

Било по-малкото зло.

Не, бе, ето защо е: заради на Бойко имунитета и на Киро парапета!

Безмозъчната секта ми е най-смешна. Довчера ругаеха киретата, днес се врътнаха, щото вождът разпореди.

Едноклетъчни култаджии, безобразни конформисти, илитерати с претенция, че са приносители на абсолютната истина, диванни зомбита, заслепени от сталинистката догма “партията е права, когато съгреши дори”, дупка на човечеството, по Гогол, когото никога не са чели, защото са твърде заети да наизустяват трудовете на Урсула фон дер Лайнен и Мафред Вебер…

Ще ви почерпя с една фундаментална мисъл на вашата днешна съратничка Деница Сачева от 2013, когато бе в редовете на Реформаторския блок и мислеше трезво:

“Т. нар. дясна партия ГЕРБ, вместо свобода, издига в култ контрола. И живота на три плана – едно да мислиш, друго да говориш, трето да правиш. За да оцелееш...”

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК