Правосъдният министър Иван Демерджиев проговори пред ПИК за скандалните разговори: Няма такива чатове! Това е манипулация

Епицентър

Правосъдният министър Иван Демерджиев проговори пред ПИК за скандалните разговори: Няма такива чатове! Това е манипулация

115634
на 25.11.2021
Правосъдният министър Иван Демерджиев проговори пред ПИК за скандалните разговори: Няма такива чатове! Това е манипулация
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на правосъдието Иван Демерджиев коментира ексклузивно за агенция ПИК скандалните чатове, които медията ни публикува и за които има съмнение, че са с негово участие.

препоръчано

Припомняме, че във въпросните чатове лице, което се представя за Иван Демерджиев, обяснява, че ще изпълни поет ангажимент, за който е взел пари, като разкрива, че това ще се случи, след като друг човек с инициали Б.Р. (възможно е да става дума за Бойко Рашков) вземе лиценза на охранителна фирма "Делта гард".

Ето какво каза за скандалните чатове правосъденият министър:

- Г-н Демерджиев, автентични ли са чатовете, които агенция ПИК показа и за които се предполага, че са писани от Вашия номер?

- Няма такива чатове. Това мога да кажа. Не знам на кой мозък му е родило подобно нещо, но няма такива чатове.

- Номерът, който стои зад чатовете, е Вашият, нали?

- Не знам дали това е моят номер и не знам кой какво е правил, но категорично няма такива чатове. Това може да се провери много лесно. Не искам да коментирам повече подобни глупости. Това са някакви манипулации, в които обаче аз не участвам.

- Тоест не сте коментирали изобщо темата за "Делта гард"?

- Категорично, да. Нямам нищо против да говорим и да давам интервюта, но има ред. Заповядайте в Министерството, запишете, това го казвам в аванс, за да сте наясно с темата. Повече не мисля, че е необходимо да се коментира.

- Ние се обаждаме, тъй като търсим Вашата гледна точка за чатовете?

- Мнението ми е такова, че няма такива чатове. Ако някой ги е правил, ги е фалшифицирал. Нека се установи това. Убеден съм че няма как да се случи.

- Агенция ПИК изпраща сигнал заедно с флаш паметта в прокуратурата, за да се провери тяхната автентичност.

- Надявам се тя да потвърди, да отрече и да установи кой се занимава с тези неща. За мен е очевидно кой стои с оглед на заплахите, които публично бяха отправени преди не много време. Нека провери прокуратурата, нека провери и предните неща които съм изнесъл и на които чакам отговори година и половина. Очаквам отговори и аз, включително и по тази тема - кой се занимава с това.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК