ПРАВО КУМЕ В ОЧИ! Тома Биков разнищи Киро, Асен и Ники трябва да пътува

Акценти

ПРАВО КУМЕ В ОЧИ! Тома Биков разнищи Киро, Асен и Ники трябва да пътува

121987
на 06.07.2024
ПРАВО КУМЕ В ОЧИ! Тома Биков разнищи Киро, Асен и Ники трябва да пътува
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Комуникационният проблем на ППДБ си има име - Кирил Петков (винаги е неправилно разбран).

препоръчано

Липсата на механизми за взимане на решения също си има име - Асен Василев (винаги е взел решение без да се интересува какво мислят всички останали).

Загубата също си има име - Николай Денков (беше номиниран за премиер по време на кампанията и коалицията загуби 300 000 гласа).

Съвкупно тези три проблема се наричат криза на лидерството и тя няма да бъде решена нито с разговори, нито с нови правила, нито със смяна на пиарите. Когато си отказал дори да преговаряш с ГЕРБ-СДС, които са те подкрепяли девет месеца, но говориш, че при определени условия си готов за преговори с “Възраждане“ не е грешка на езика, а е политическа позиция.

След това може да мажеш, колкото си поискаш, но това няма да отмени факта, че вече си нанесъл щета преди всичко на собствената си формация.

Позволявам си да коментирам вътрешните проблеми на ППДБ, само защото от няколко години те са проблеми на цялото общество, включително и на нас от ГЕРБ-СДС, които в процеса на работа бяхме всекидневно изненадвани ту от Петков, ту от Василев, ту от Денков. Последният даже подаде оставка докато ръководството на ГЕРБ-СДС не беше в България.

Крайно време е ППДБ да разберат, че вместо лидери имат проблеми.

Тома Биков, Фейсбук

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК