Правят нов парк във Варна с 1,6 млн. лв.

Региони

Правят нов парк във Варна с 1,6 млн. лв.

18709
на 06.02.2019
Правят нов парк във Варна с 1,6 млн. лв.
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на варненския район "Младост" Христо Христов информира, че бюджетът на морската столица за 2019 година предвижда повече средства за озеленяване. 

"След новия парк във "Възраждане", който предлага на площ от около 30 дка прекрасни условия за отдих, спорт и детски игри, през тази година в район "Младост" ще бъде изграден още един парк. Предвидената инвестиция е в размер на 1,6 млн. лв.", анонсира Христов по време на среща с граждани по инициатива на партийната организация на ГЕРБ в район "Младост". 

препоръчано

Христов допълни, че ремонтите и благоустрояването, които текат в първи микрорайон на "Възраждане", вече са на финалната права, предава още "Варна24".

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК