Превратът на Радев успя (ВИДЕО)

КОМЕНТАРИ

Превратът на Радев успя (ВИДЕО)

469190
на 16.04.2021
Превратът на Радев успя (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Превратът на Румен Радев успя. В парламента новия Отечествен фронт, обединен на улицата от юмрука му, започна подмяната. Задават се чистки, властва болшевишки реваншизъм. 

препоръчано

Канят се да променят Конституцията, Изборния кодекс, плашат със затвор, рязане на крайници и задушаване на всеки глас, различен от техния. Отричат се безцеремонно от обещанията си още от първия ден. 

Какво ще се случи с България начело с жадуваща кръв хунта, обединила ДПС на Доган и псевдодемократите от ДБ на Христо Иванов, и прокурора на Живков Атанас Атанасов, и чалга сценаристите на Слави, и ДС-агентите на Корнелия Нинова, и мутрите на Манолова, и адвокатката на групировките Татяна Дончева, и бащата на фалшивите новини Бабикян? 

"Опция за въздържание в политиката няма. Но във време като днешното, време крайно, общо взето живеем в максимата на класиците два свята няма. Ако искат да се въздържат, да си седят вкъщи, това се шегувахме вчера със Звездомира. Ние не ги избрахме, за да се въздържат. Въздържанието не е опция в политиката и в живота. Тоза формат е една фактическа промяна на вота на избирателите. Един фронт открадна, похити, победата на най-голямата политическа сила и я натика в ъгъла. В тази ситуация най-достойното е да излезеш", коментира собственикът на ПИК Недялко Недялков.

"Клане се задава. Ритуално ще се вземе главата на Бойко Борисов, след което ще започне репресия", предупреди той.

"Най-страшното е, че Капон каза, че ще задуши всички инакомислещи. Тук става дума за всички инакомислещи. Това, което правиха на улицата - бесилки и ковчези, си го институционализираха", заяви главният редактор на ПИК Звездомира Мастагаркова.

"Те ще направят правителство с мандата на ИНТ. Те вече пробутаха един експерт за председател, експертно провителство означава Любен Беров и Пламен Орешарски. Според мен неговият живот ще продължи 3-4 месеца. Ще бъдат гласувани промени в ИК, които ще облагодетелстват българите в чужбина, ще гласуват и промените в Конституцията", заяви Недялков. С тези промени, уж десният Христо Иванов, ще помогне на прокремълският президент.

По думите му, това правителство ще подаде оставка, за да се проведат избори 2 в 1, които да бъдат организирани от служебен кабинет на Румен Радев. "Генералната свръхзадача на упражението е еднолично управление на Радев от Путински тип", подчерта той.

"Това е фалшифициране, това не са гласовете на българите в чужбина", допълни го Мастагаркова.

"Превратът на Румен Радев успя! 160 гласа мнозинство имат. Уличните партии на бесилките са в парламента", възмути се тя. По думите й, с гласуването по пощата и с гълъби, изборите ще бъдат подменени и фалшифицирани.

"Мая Манолова изговори публично решенията на председателския съвет. Тя е говорител на победилото мнозинство. Мая Манолова е жената след чиито донос започна аферата "Костинброд". След аферата изборният резултат на ГЕРБ беше дискредитиран и на власт дойде уйдурмата "Орешарски 1". В резултат на това, хората излязоха на улиците, а КТБ фалира. По времето на Орешарски, тя беше публичният говорител на Пламен Орешарски и предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Зам.-председател на парламента стана Татяна Дончева, също “ново лице“, адвокат на Илия Павлов. Ген. Атанасов - прокурор по време на прекръщаването на турците в Разград. Умно-красивите това си получиха - Манолова, Дончева, Капон, Атанасов, плюс шута на мутрите. Всички тези бутафорни персонажи, имат своя кукловод - това е Румен Радев. Това е човекът, който вчера ехидно се подсмихваше в Народното събрание. Всичко това се използва в неговия успял прокремълски пуч", коментира Недялко Недялков.

"Проблемът е, че България бидейки уж член на ЕС, не може да си позволи Райко Алексиевци и Гео Милевци. Това всичко го говорим на 16 април, когато преди 96 години, предците на тези хора, взривиха църква и избиха цвета на нацията. Тези хора сега посягат отново към властта", продължи той.

"Българинът, уви, народът, е конформистки. По традиция, той върви след победителя. Виждам слабости в ГЕРБ в доброволното предаване на фронтовете. Борисов е оставил армията си на фронта без командир. ГЕРБ не бива да участва в гласуванията, ГЕРБ няма място в този парламент. Всички интелигентни хора нямат място в този парламент, защото се превръщат в съучастници на болшевизираната чалга", допълни Недялко Недялков.

"Не може човекът, който е гонил хора и им е сменял имената, да размахва пръст на проф. Ангелов, да плаши лекарите с тричане и саморазправа", коментира поведението Звездомира Мастагаркова на Атанас Атанасов от днес.

"За първи път, откакто е в политиката, аз нямам спомен Борисов да излезе в отпуска. Той се превърна в един европейски лидер и не иска да влиза в тази чалгизация, но не може да си остави хората там", отбеляза главната редакторка на ПИК.

"Хората, тези 900 000, за които говорим, тези хора, гласуваха за Бойко Борисов, не гласуваха за Даниел Митов, с цялото ми уважение. Тези хора имат цялото право да се чувстват предадени. Защо Борисов отказва да е кандидат-премиер? Мога да разбера, ако хвърли мандата. Преди Орешарски направи достоен ход и го хвърли. С терористи преговори не се водят. Следователно - защо ти подлагаш на унижение читави хора? Вие знаете ли какво ще се случи, когато Митов излезе да си защитава кабинета? Парламентът се е превърнал в едно просташко събрание. Ще го засипят със заплахи. Защо Борисов подлага хората си на такова унижение?", коментира Недялко Недялков поведението на премиера в оставка Бойко Борисов.

Прототипът на това, което се случва, е в класиката - Вазов, Ст. Л. Костов, препоръча Недялков. Той отново заяви, че това днес в парламента, жадуващи за власт, са същите, които отваряха лагери, взривяваха църкви и убиха Райко Алексиев.

"Много хора, нормални хора край мен, бяха притеснени и уплашени от злобата и реваншизма. Това се извършва демонстративно, за да всява ужас. Хората ще бъдат достатъчно уплашени, за да не излязат на улицата. Полицията вече ще бие, ще пуска водни оръдия, както биеше при Виденов и при Орешарски. Когато комунистите или техните марионетки идват на власт, полицията бие. Няма свободно слово, има ще ви режем части от телата", продължи мистълта си издателят на ПИК с това, какво ни очаква.

"На улицата в момента излизат в момента само платените", констатира с горчивина Недялко Недялков.

"Навеждаш се, българите се навеждат, нагласят", продължи в същия горчив тон Звездомира Мастагаркова.

"Този мач вече е свирен и държавният преврат на Румен Радев, успя. На прага сме на една диктатура на малцинството. Болшевизмът също е бил малцинство, БКП са били малка партия. Винаги диктатурата идва на власт след честни избори. Това е малцинството, което похищава народния вот и подменя победителите с победените. Манолова е персонаж, обладан от бесовщина. Там е нужен екзорсит, не от лекар, психолог, дори и от сексолог. Аз съм притеснен за нейния човешки статус, дали е човек или демон", анализира Недялко Недялков.

"По всякакъв начин трябва да се противопоставим на промяната на начина на избор, защото това ще бъде кражба, повече няма да има честни и свободни избори, това е най-голямата опасност. Единственият вариант, който аз виждам, но Борисов излезе в отпуска, народът трябва да поеме тази отговорност", посочи изхода от ситуацията Звездомира Мастагаркова.

"Призовавам интелигенцията, да не пише за на баба си хурката, да не седи над нещата, независимо дали са ОК с Борисов, да кажат: "Не може чалга, не може комунизъм!"", призова емоционално Недялков.

"Готвят се за подмяна на вота чрез промяната в Изборния кодекс. Начинът е ГЕРБ да се държи на ниво, да се държи като ясна опозиция, да излязат от парламента, да призове хората да застанат зад демокрацията, призовани от СДС, Борисов и патриотите. Или ще ни избият, или ще ни принудят да излезем в чужбина и да създаваме анклави", предупреди Недялков.

"Атанасов предаде Македония още преди изборите. Ние няма какво да губим!", емоционално завърши главният редактор на ПИК.

"Хора, ние сме на ход!", завърши извънредното студио водещата на ПИК Ива Николова.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това