ПРЕДАТЕЛСТВО: Пилотът от "Фермата" отмъкна любимата на гвардееца Калоян

Акценти

ПРЕДАТЕЛСТВО: Пилотът от "Фермата" отмъкна любимата на гвардееца Калоян

53872
на 14.01.2021
ПРЕДАТЕЛСТВО: Пилотът от Фермата отмъкна любимата на гвардееца Калоян
Автор:   ПИК

Петър от "Фермата" най-безцеремонно отмъкна Антония от най-добрия си приятел Калоян. Секссимволът на риалити предаването вече е гадже с художничката от Асеновград. Двамата са се залюбили веднага след излизането на пилота от шоуто. Те все още не афишират връзката си, но всички от обкръжението им са запознати, че са интимни.

препоръчано

В стопанството гвардеецът Калоян хлътна по Антония, гушкаше я постоянно, обгрижваше я, а тя се радваше на привилегии, когато той бе фермер на седмицата. Калоян на няколко пъти призна, че има чувства към Тони и тя му топли сърцето. Най-добрият му приятел Петър обаче не се впечатли от сърдечната тръпка на гвардееца и безцеремонно се залюби с асеновградчанката.

"Едва ли ще се задържат дълго заедно. Просто в момента са си удобни и консумират страстта си", коментират от обкръжението им.

Петър в момента е разорен, без пари и със скромна заплата, защото няма много полети, пише столичен таблоид. Самият той си призна в шоуто, че получава мизерни пари и едва смогва да си погасява кредита. Антония пък е обгрижвана от родителите си и е глезена. Тя има собствен апартамент в столицата, шофира нов джип "Мерцедес", не работи, но и не й се налага. В момента красивият пилот кара нейния лукс автомобил. "Идеална партия са си с Петър. Особено за момента. Както се казва - да преживее коронакризата, пък после ще му мисли", коментират през смях бивши съфермери.

Петър си затвърди славата на мачо и разбивач на женски сърца. Във визитката си на влизане в шоуто авиаторът заяви, че е моногамен.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това