ПРЕДИ СРЕЩАТА НА ВЪРХА: Тече ударна акция за лъскането на Асен Василев, но Делян Добрев наостри перото и за "Мистър Еврозона" стана страшно...

Акценти

ПРЕДИ СРЕЩАТА НА ВЪРХА: Тече ударна акция за лъскането на Асен Василев, но Делян Добрев наостри перото и за "Мистър Еврозона" стана страшно...

184581
на 09.03.2024
ПРЕДИ СРЕЩАТА НА ВЪРХА: Тече ударна акция за лъскането на Асен Василев, но Делян Добрев наостри перото и за Мистър Еврозона стана страшно...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Престрелките" между партньорите в сглобката продължават и в деня, в който лидерите им започват преговорите за това ще се случи ли ротацията или отиваме на избори 2 в 1.

препоръчано

След като по-рано днес Христо Иванов се озъби на ГЕРБ, че ще видят през крив макарон правителство без Асен Василев за финансов министър, острието на Бойко Борисов Делян Добрев нажежи страстите с фейсбук-публикация срещу брътвежите на лидера на "Да, България".

Преди началото на националната конференция на партията, заради която началният час на преговорите между ППДБ и ГЕРБ-СДС бе изместен от 10 за 18, Иванов нарече Асен Василев "Мистър Еврозона" и изтъкна, че се очаква в края на годината да има прозорец и България да влезе в еврозоната.

"Христо Иванов, къде е тоя възникналия прозорец за еврозоната? 3 години помпите инфлация и дефицити/дългове на макс. На хоризонта няма ни прозорец, ни врата - те са в обратната посока на любимия ви Асен Василев", коментира в социалката в типичния си стил Делян Добрев, като след тирето вкара и игра на думи, която читателите на ПИК, които са достатъчно прозорливи, със сигурност ще разберат.

"За три години, натрупаната инфлация е над 30%. Тоест, спестяванията на хората се стопиха 3 пъти. Към момента инфлацията ни е 3 пъти по-висока от целевата инфлация за еврозоната. Какъв Мистър Еврозона? Вие от ППДБ луди ли сте?", добави Добрев в коментар под публикацията си.

Той се изгаври и Кирил Петков, който на събранието на "Да, България" изтърси, че кметовете на ГЕРБ харесвали повече Асен Василев, отколкото финансовия министър от кабинета на Борисов - Владислав Горанов.

"А ако намерите кмет на ГЕРБ, който харесва Асен Василев, може да ми го покажете!

P.S. Харесва от професионална гледна точка имам предвид. Ако го харесва в любовния смисъл няма нищо лошо, радвам се за тях и не държа да знам", завърши Добрев с чувство за хумор.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: ГЕРБ и ДПС убиха ПП с два смъртоносни удара! Кирил Петков и Лена Бориславова са абсолютни мошеници (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: ГЕРБ и ДПС убиха ПП с два смъртоносни удара! Кирил Петков и Лена Бориславова са абсолютни мошеници (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК