ПРЕДОЗИРАНЕ: Искрен Митев се бори за любовта на бабите с реклама в пенсионерски вестник

Час Пик ГЛАВНА

ПРЕДОЗИРАНЕ: Искрен Митев се бори за любовта на бабите с реклама в пенсионерски вестник

36527
на 25.03.2023
ПРЕДОЗИРАНЕ: Искрен Митев се бори за любовта на бабите с реклама в пенсионерски вестник
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Искрен Митев се рекламира в пенсионерски вестник.

Войната за преференции в Софийска област между ПП и ДБ е във върховата си фаза. След отлюспването на бореца срещу дървена мафия Александър Дунчев нов скандал тресе листата в Софийска област на коалицията Продължаваме промяната и Демократична България. Причината – войната за преференции между младия ексдепутат от ПП Искрен Митев и кандидатите на ДБ начело с водача на листата д-р Александър Симидчиев. В Софийска област, както и в цялата страна, кандидатите на ПП и ДБ си водят самостоятелни кампании и нямат общи щабове.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Същата е ситуацията със закупуването на рекламно време или страници в медиите – всяка от двете формации пазарувала сама за себе си. Кандидатите на ПП и ДБ много рядко се появяват заедно и по време на събитията от кампанията.

Според източници от неофициалната централа на ПП на „Чаталджа“ Искрен Митев, който натрупа популярност като депутат с неадекватните си изказвания от парламентарната трибуна, е сериозно уплашен, че ще бъде изместен с преференции от второто място в листата за Софийска област и ще бъде изхвърлен от следващия парламент.

Основен конкурент за второто място на Митев бил бившият депутат от партията на ген. Атанас Атанасов ДСБ самоковецът Васил Зашкев, който се канел да атакува с преференции от задните позиции в листата. За да парира атаките на ДБ, младежът пепеец Митев се бори активно за любовта на бабите в Софийска област, които традиционно са електорален контингент на БСП.

Той е решил, че може да се вклини и да изкара дивиденти от войната между Корнелия Нинова и доскорошните й съпартийци, обединени в Левицата. Митев смятал, че може да удари кьоравото и да спечели любовта на разколебаните от междуособиците вляво червени бабички.

За целта правоверният кирчовист е сключил сделка с пенсионерския вестник „Трета възраст“, от чиито последни броеве изпадат рекламни листовки с лика на Митев. По този начин той разчитал да събере около 1500-2000 преференции и да блокира подстъпите на Зашкев към Народното събрание.

Засега обаче червените бабички трудно се ориентирали кое е това момче, което „изкача“ от любимия им вестник, и смятали все пак да изберат нещо в червената гама – БСП или Левицата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 141
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК