ПРЕКРАСНА ЕСЕН! Слънчево в цялата страна - температурите удрят 24 градуса

Акценти

ПРЕКРАСНА ЕСЕН! Слънчево в цялата страна - температурите удрят 24 градуса

21296
преди 5 часа
ПРЕКРАСНА ЕСЕН! Слънчево в цялата страна - температурите удрят 24 градуса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес преди обяд все още над Източна България ще е облачно, на места с валежи, но до края на деня и там валежите ще спрат. В останалата част от страната ще е без валежи, а облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево време. Ще духа предимно умерен северозападен, в източната половина от страната – север-североизточен вятър. Температурите ще се понижават и преобладаващите максимални ще бъдат от 15°-17° в Североизточна България до 23°-24° на места в Горнотракийската низина и в крайните югозападни райони; в София - около 19°. 

препоръчано

Над планините в западната част от страната облачността ще се разкъса и намалее, а над останалите масиви ще е значителна и преди обяд все още на места ще има валежи от дъжд. Ще духа силен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра -около 7°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще е предимно облачно и на много места ще има валежи от дъжд. Привечер валежите ще спрат и облачността ще започне да се разкъсва. Ще духа предимно умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 21°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Доктор завъртя главата на Борисов! Лидерът на ГЕРБ му предложи да помогне за съставянето на нова сглобка (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ! Доктор завъртя главата на Борисов! Лидерът на ГЕРБ му предложи да помогне за съставянето на нова сглобка (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК