ПРЕСТРЕЛКА! Калин Стоянов измете "бездомното кученце на Радев": Очевиден е стремежът МВР да бъде овладяно от удобни, но вече провалили се патерици като Демерджиев

Епицентър

ПРЕСТРЕЛКА! Калин Стоянов измете "бездомното кученце на Радев": Очевиден е стремежът МВР да бъде овладяно от удобни, но вече провалили се патерици като Демерджиев

175760
преди 5 часа
ПРЕСТРЕЛКА! Калин Стоянов измете бездомното кученце на Радев: Очевиден е стремежът МВР да бъде овладяно от удобни, но вече провалили се патерици като Демерджиев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бездомното и неваксинирано кученце на Радев - Иван Демерджиев, отново е философствал в ефир. На оплетени в зависимости хора няма да позволя да си измиват ръцете с мен.

препоръчано

Това коментира бившият министър на МВР Калин Стоянов след телевизионната изява на другия ексръководител на силовото ведомство от времето на служебните кабинети на Румен Радев.

Тази сутрин подозрително Иван Демерджиев се появи в телевизионен ефир, след като вчера с бившия служебен вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Тодоров бяха засечени от ПИК да излизат от "Дондуков 2". Визитата едва ли е случайна, след като също вчера ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, заяви, че Демерджиев ще бъде предложението на ППДБ за вътрешен министър, ако бъде сформирано правителство от 51-я парламент.

Затова и сутрешните нападки на Демерджиев към доскорошния МВР-министър Калин Стоянов не бяха никаква изненада. Пловдивският адвокат атакува Стоянов заради присъствието му като водач на две листи на "ДПС-Ново начало". 

"Очевиден е стремежът МВР да бъде управлявано от удобни патерици, независимо, че вече са се провалили в това си амплоа.

Ето няколко неоспорими факта за самопредлагащия се за постове господин:

По време на неговото "управление" един пирон не е осигурил за МВР; синдикатите в министерството искаха срещи, но явно те за него бяха под нивото му и нямаха честта да се срещнат с него.

За сметка на това обаче, 2 дни преди да освободи поста вътрешен министър, същият този Демерджиев подписа допълнително споразумение по сериозна обществена поръчка, с което натовари бюджета със сумата от 82 милиона лева, а уж прави всичко в името на доверието към публичната власт. Накрая излиза, че всички ние трябва да плащаме.

И да не забравяме, че в резултат на некадърното управление на Демерджиев, живота си загубиха шестима достойни служители на МВР в повърхностната му битка с нелегалната миграция.

Подобни образи нямат място в Новото начало за България! Защото в политиката всяка дума има значение. А липсата на морал и достойнство не отскоро разяждат обществото ни. Обща отговорност е да не бъдем безразлични", напиша Калин Стоянов в социалната мрежа в отговор на атаката от страна на Демерджиев.

В края на поста си той зададе и гатанка: "В кръвта му е дезинформацията, а в ума – фалшивите новини. Що е то?".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК