ПРИВИЛЕГИЯ: Почитат Идрис Елба на наградите БАФТА

ШАРЕН СВЯТ

ПРИВИЛЕГИЯ: Почитат Идрис Елба на наградите БАФТА

4898
на 22.07.2020
ПРИВИЛЕГИЯ: Почитат Идрис Елба на наградите БАФТА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британският актьор Идрис Елба ще бъде почетен с една от най-престижните награди на британската академия за кино и телевизия БАФТА по време на виртуалната церемония, която е насрочена за 31 юли.

препоръчано

Звездата от "Лутър“ коментира, че за него това ще е огромна привилегия и че мисията му е да дава възможности на новопоявили се таланти.

През 2013 г. той основа продуцентската компания "Грийн Дор Пикчърс", чиято основна цел е да открива и дава шанс на млади таланти в кинематографията, обяснява "Монитор".

"Идрис Елба е един от най-известните британски актьори във Великобритания и по света", коментира изпълнителният директор на БАФТА Аманда Бери.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК