ПРИЗНАНИЕ: Фики спрял да мечтае заради Издислав

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПРИЗНАНИЕ: Фики спрял да мечтае заради Издислав

5089
на 20.04.2021
ПРИЗНАНИЕ: Фики спрял да мечтае заради Издислав
Автор:   ПИК

Поп-фолк идолът Фики Стораро си призна в ефир какво поражение му е нанесла песента му Is This Love, която се прочу сред феновете като Издислав. 

препоръчано

Причината е английският език, който по време на издаването на парчето не се отдаваше добре на сина на Тони Стораро.

Повод за признанието дойде участието му в шоуто "Като две капки вода", тъй като Бутонът на късмета му отреди да влезе в кожата на Дейвид Ковърдейл и да изпее Is This Love.

"Грешката на мен и моя екип беше, че избрахме да изпея тази песен на английски в този жанр, което не е присъщо. Is This Love ме накара да спра да следвам мечтите си, което за мен беше много тежко", изповяда се изпълнителят.

свързани новини

Въпреки старите поражения, Фики преодоля себе си и представянето му снощи бе посрещнато със силни аплодисменти, пише "Монитор". "Фики, ти владееш перфектен английски", намигна му Хилда.

"Дейвид не би могъл никога да я изпее на живо като теб, но между нас да си остане", заяви и Фънки.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това