Приключи ремонтът на жълтите павета, пуснаха движението

Животът днес

Приключи ремонтът на жълтите павета, пуснаха движението

9713
на 01.10.2023
Приключи ремонтът на жълтите павета, пуснаха движението

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ремонтът на жълтите павета пред сградата на Народното събрание приключи и движението за автомобили и пешеходци е възстановено.

препоръчано

Пренареждането на участъка пред сградата на Народното събрание започна в ранните часове на 16 юли, като участъкът беше затворен и заграден с метални огради, а шофьорите се движеха през алтернативни маршрути.

Първите пренаредени жълти павета бяха факт още на 2 август.

Очакваше се пренареждането да приключи на 15 септември – за първия учебен ден, но това не се случи.

Участъкът, който се пренареждаше беше с размер 2000 кв.м., като самото пренареждане е за сметка на фирмата-изпълнител, а стойността с труд и материали е на стойност 206 хил. лв., които не са заплатени от общината.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК