ПРОБИВ: Емилия избухна в холивудска продукция с испанския Галин и танцьор на Бионсе (СНИМКИ+ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПРОБИВ: Емилия избухна в холивудска продукция с испанския Галин и танцьор на Бионсе (СНИМКИ+ВИДЕО)

68706
на 13.05.2019
ПРОБИВ: Емилия избухна в холивудска продукция с испанския Галин и танцьор на Бионсе (СНИМКИ+ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Емилия запя на испански в холивудска продукция. Става дума за песента "Bombon Bebe", в която участват още румънецът Кости и Jay Maly, който е испанската версия на нашия Галин.

препоръчано

Идеята за песента и поканата за участието на Емилия дошла от румънския композитор, който пред годините е създал не един и два проекта за звездите на "Пайнер".

"Кости ме покани на среща в Букурещ, за да чуя песента и да се запозная с Jay Maly, разказа Емилия. - Мелодията ме грабна от първо слушане и с удоволствие приех поканата да участвам в този проект. Моята партия записах в София, но за да бъда максимално точна в изпяването на испански, поканих езиков експерт и вокален педагог, които ми дадоха ценни съвети".

Още от самото начало идеята за видеоклипа е била танцуващ актьор да се разхожда в Холивуд по Алеята на звездите и по улиците на Лос Анджелис. ПИК научи, че пластичният танцьор във видеото е D-Ran Neal, който е познато лице от видеоклипове на Бионсе и реклами на световни спортни марки. Песента е част от каталога на "Cat Music", които разпространяват проекта на всички континенти.

Само година по-рано певицата заедно със своя съпруг, Жорж Башур, бе на същите тези места, затова лентата я връща към хубавите моменти. Меломаните с нетърпение очакват и продължението на клипа "Акула". Видеото "Тръгвай си" на Емилия и Денис Теофиков ще има своята премиера съвсем скоро.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО)
ново
Днес: 182
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това