Прокуратурата разследва контраданда на 20 000 кутии цигари през ГКПП „Станке Лисичково“ (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Прокуратурата разследва контраданда на 20 000 кутии цигари през ГКПП „Станке Лисичково“ (СНИМКИ)

19848
на 01.08.2024
Прокуратурата разследва контраданда на 20 000 кутии цигари през ГКПП „Станке Лисичково“ (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 242, ал. 1, б. „д“ от Наказателния кодекс.

препоръчано

На 31.07.2024 г. на ГКПП „Станке Лисичково“ служители на Гранично полицейско управление - Благоевград извършили проверка на влизащ в България от Северна Македония товарен автомобил и полуремарке с полски регистрационни номера.

В хода й в полуремаркето бил установен тайник, изграден на принципа двойно дъно. В него били открити акцизни стоки с чуждестранен бандерол – 16 200 кутии електронно нагряващи тютюневи изделия и 4 700 кутии цигари с различни търговски марки.

Контрабандната стока, товарният автомобил и полуремаркето са иззети.

С постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Благоевград водачът на превозното средство – гражданин на Полша, е привлечен в качеството на обвиняем и е задържан за срок до 72 часа.

Действията по разследването продължават.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК