Прокуратурата с горещи подробности за разбитата наркооранжерия в Ловешко

Темида

Прокуратурата с горещи подробности за разбитата наркооранжерия в Ловешко

5315
на 26.02.2021
Прокуратурата с горещи подробности за разбитата наркооранжерия в Ловешко
Автор:   ПИК

Мащабна наркооранжерия беше разбита в ловешкото село Румянцево. В местна къща и прилежащите й помещения била оборудвана модерна лаборатория за отглеждане на канабис. Намерени са около хиляда растения в различна фаза на растеж и голямо количество суха листна маса. Задържани са трима мъже – двама от тях са криминално проявени. Модерното оборудване е за стотици хиляди левове. Арестуваните ще бъдат съдени, като прокуратурата ще поиска и постоянният им адрес.   

препоръчано

„Факт е, че е работила успешно до този момент. Има две пристройки за оборудване и разширение на дейността. Намерено е достатъчно количество сухо вещество. В един фризер с вместимост 300 литра е намерена готова продукция за реализация”, каза окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков, цитиран от Нова.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО) ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това