ПРОПАДАНЕ: Трима алпинисти загинаха в Италия

Европа

ПРОПАДАНЕ: Трима алпинисти загинаха в Италия

6689
на 26.12.2019
ПРОПАДАНЕ: Трима алпинисти загинаха в Италия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама алпинисти загинаха днес в планинската верига Гран Сасо в италианския регион Абруцо, а спасителите откриха тялото на друга алпинистка, която изчезна в същия район в сряда, предава Tgcom24.

Починалата двойка катерачи, по предварителни данни, по време на изкачването се е подхлъзнала в снега и е паднала в долината. Партньорът им е останал невредим и е повикал спасители, съобщава РИА Новости.

Тялото на изчезнала в сряда спортистка е намерено на надморска височина от 2500 метра. Причината за смъртта й вероятно е топяща се снежна маса. Известната алпинистка искала да покори най-високия връх на Апенините, Корно Гранде.


препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК