ПРОСТОКИРОВО ВРЕМЕ: Краставиците по 8 левчета килото, а министър Генчовска с блейзър за 4 бона (СНИМКИ)

Акценти

ПРОСТОКИРОВО ВРЕМЕ: Краставиците по 8 левчета килото, а министър Генчовска с блейзър за 4 бона (СНИМКИ)

83053
на 31.01.2022
ПРОСТОКИРОВО ВРЕМЕ: Краставиците по 8 левчета килото, а министър Генчовска с блейзър за 4 бона (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вместо увод, малко статистика от последните дни:

препоръчано

- Килограм краставици в "Кауфланд" доближи 8 (!) лв. И още: над 50% скок на цените на вносните домати и червените чушки.

- Скок с над 30 % на олиото и брашното.

- За последната една година така наречената потребителска кошница е поскъпнала средно със 17 на сто. Тоест, ако през януари 2021 г. сме отделяли 75 лева - днес пазарът ще ни струва 88.

На фона на изброеното арсенал от 30 души на НСО за 100 бона на месец е впрегнат за охраната на министър-председателя Кирил Петков. А неговият вътрешен министър Теодора Генчовска, по време на своите служебни мероприятия, се набива на очи с блейзер на "Ралф Лорън" за близо 4000 лева -  равняващи се на възнаграждението за 6 месеца на българина, трудещ се на минимална заплата от 650 лв.

На последния си брифинг в МВнР преди няколко дни, Теодора Генчовска се премени пред медиите в в тъмносин блейзър на американския моден бранд. Блейзерът е сред емблематичните модели на "Ралф Лорън" и почти нито една нова колекция не минава без него. В момента, на сайта на модната къща, дрехата се продава за 1790 евро, като цената е след намаление от първоначалната - 1990 евро.

Моделът, който носи шефката на МВнР, е от по-стара колекция на бранда, но цените обикновено винаги са в същия диапазон.

Освен със скъпарското си сако, Генчовска си навлече гнева на простосмъртните българи и с нашивката, която изобразява огромен герб, който няма нищо общо с българския.

На блейзъра е пришит известния кръст на дизайнера, патентован през далечната 1991 г. в Канада, който има няколко разновидности във формата, в зависимост от колекциите и колаборациите на марката, поясняват експерти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК