Просяк печели по 10 000 лв. на месец от подаяния

Животът днес

Просяк печели по 10 000 лв. на месец от подаяния

18946
на 17.07.2021
Просяк печели по 10 000 лв. на месец от подаяния
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Не мога да говоря, трябват ми пари за храна, не мога да вървя нормално, моля помогнете. Този сърцераздирателен апел, разпечатан твърде грамотно и висящ на табела върху гърдите на 51-годишния Георги Станев Колев, за около 5-6 години всъщност го е превърнала в солиден богаташ, пише Флагман. 

препоръчано

Всеки ден, за около час-два този клетник в нашите очи, седящ в инвалидна количка на главната ул. „Александровска“ в Бургас, изкарва между 200 и 300 лв. След като установи, че е „заработил“ достатъчно за деня „просякът“ сгъва инвалидната си количка и поема бодро на два крака към аптеката до РУМ „Краснодар“. 

Това е мястото, където Георги Станев Колев уедрява лептата, подадена му от многобройните състрадателни минувачи по главната улица. Когато събере голяма сума в банкноти, Колев, естествено без инвалидната количка, посещава клона на „Пощенска банка“ на пл. „Царица Йоанна“ срещу жп гарата. Само банковите служители в този клон биха могли да кажат какви са действителните му авоари. За част от тях свидетелства в редакцията на Флагман.БГ бившата вече приятелка на „инвалида“ Божана Заралиева.Причина да разобличи своя приятел е инцидент от 14 юли привечер, когато той я нападнал в дома си на ул. „Ловна“ 17 в кв. Акациите. Живеел там на квартира и редовно стряскал съседите, защото имал навика да ходи гол из двора.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК