Протест пред германското посолство в София заради отнетото българче

Животът днес

Протест пред германското посолство в София заради отнетото българче

7389
на 16.01.2020
Протест пред германското посолство в София заради отнетото българче
Автор:   ПИК

Протест се провежда пред германското посолство в София заради отнетото българче от семейството му в Хамбург. 7-месечната Катерина беше изведена от семейната среда преди 1 седмица от немските социални служби.

препоръчано

Десетки се събраха днес пред легацията, за да изразят недоволството си от действията на немските власти.

Миналата седмица Катерина бе отнета от своите родители заради съмнения за родителска небрежност.

След катастрофа се налага операция на бебето заради кръвоизлив в главата. Но лекарите установяват и по-стар хематом и сезират социалните служби заради съмнения за родителска небрежност. 

Сега Катерина е при приемно семейство вече седмица. 

От немското посолство заявяват пред бТВ, че подкрепят правото на мирен протест на гражданите и се надяват на справедлива развръзка и за двете страни по случая.

Снимка: бТВ

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това