Проф. Богов разби внушенията: Александровска не е пред фалит, дълговете са намалели с 3 млн.лв.

Здраве

Проф. Богов разби внушенията: Александровска не е пред фалит, дълговете са намалели с 3 млн.лв.

13905
на 29.05.2021
Проф. Богов разби внушенията: Александровска не е пред фалит, дълговете са намалели с 3 млн.лв.
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Александровска не е пред декапитулация, 74 млн. лв. е капиталът на дружеството. 40,1 млн. са задълженията към април. Дълговете през 2020 г. са 43 млн. лв. и към тази година са намалели с около 3 млн. лв. Просрочията също са намалели. Това заяви по Нова телевизия директорът на болницата проф. Борис Богов. 

препоръчано

Според него с 3,2 млн. са се увеличили приходите, а разходите са намалели с над 3 млн.

По думите му, по време на неговото управление, не са открити нарушения.

Директорът на Александровска определи като лъжливи твърденията на доц. Александър Оскар, подал сигнал и предизвикал проверка в болницата. Той оправдава постъпките на офталмолога с амбиции за ръководен пост.

Александровска има 6 ваксинационни центъра, а до момента повече от 20 000 души са имунизирани. Между 550 и 600 души дневно минават. Не може да се изключи четвърта вълна на коронавируса", заяви още проф. Богов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК