Вход
София
Времето в София 0 o C

Проф. Иво Христов да оглави евролистата на БСП

Проф. Иво Христов да оглави евролистата на БСП

Той ще е полезен не само за партията, а и за целия Европейски съюз
на 12.02.2019
81014
42
Проф. Иво Христов да оглави евролистата на БСП
Автор: "Ретро"
12.02.2019
42
81014

Започват събранията, на които да се правят предложения за кандидати за ЕП. ГЕРБ усетиха, че има известен разнобой по отношение на предложението за др. Станишев, и търсят конфликта. Считам, че по този въпрос трябва да не се говори безотговорно. На събрание може да се изкаже съответното мнение, но не и в ефирното пространство.

Лично аз смятам, че др. Станишев беше издигнат за председател на ПЕС с помощта на партията. С нищо няма да пострада авторитетът му, ако бъде примерно втори или трети в определената листа на кандидатите. Ние имаме доста подходящи личности и трябва да изберем тези, които най-добре ще представят партията и ще провеждат изискванията на "Визия за България", която приехме на конгреса.

Предлага се Елена Йончева. Лично аз смятам, че тя е крайно необходима тук. Тя има богат разследващ, журналистически опит и нюх на хрътка за разкриване на престъпленията. Аз ще предложа на нашето събрание проф. Иво Христов да оглави листата.Той ще бъде изключително подходящ не само за партията, а и за целия Европейски съюз със своята подготовка, политически и държавен опит и познания. Основното изискване трябва да бъде кой къде ще тежи на мястото си и къде ще допринесе най-много за партията.

 

Инж. Христо Джуров

 

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
BRAVO IZBORA E TOCHEN YMEN INTELIGENTEN MAJ NAI DOBRIIA IZBOR B R A V O
2
Иво е невероятно умен мъж,НО в държавата на тъпаците и мерзавците не е много обичан!Тъпунгерете обичат да ги лъжеш и ухажваш,те не обичат истината!Затова Боеко и Цветанъ ще векуват!
3
Браво Ицо ,браво Джуров,правилен избор,ама кой ще пише речите на Румбата то в президенството ще останат само дебили.
4
А СтаниШеф да оглави листата на GЕРБ. Подхожда му.
5
проф иво Христов е от граж квота на БСП тои е по полезен тук в българия отколкото да се мотае из коридорите на еп
6
А пАосле кой ще пише речите на президента. А дебилите кой ще предвожда.cj
7
Тя,Ахчиева,също имаше,ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ОПИТ,НЮГ на ХРЪТКА.
8
До 3 и 6 : Дебилите смятат Проф. Иво Христов и Иво Христов от президентството за един и същи човек. Е, не е.
9
Иво Христов е назаконен професор. Всички колеги в СУ Климент Охридски и ПУ Паисий Хиледарски знаят, че той никога не е изучавал дисциплината социология нито в степен бакалавър, нито в степен магистър. Когато незаконно му е позволено да направи докторска дисертация по социология на правото Законите и правилниците за приложение, както и самите правилници на СУ не допускаха да се правят докторски дисертации в научно направление, различно от бакалавърската степен на лицето. Иво Христов е учил право и нямаше никаква законна възможност да прави дисертация по социология. Това стана законно възможно чак през 2010 година с новия Закон за развитие на академичния състав много години след като той през 2003г. в нарушение на закона защити дисертацията си. Ако в България имаше поне малко законност би трябвало докторската степен а Иво Христо да бъде обявена за нищожна, а съответно и титлите, които е придобил впоследствие - доцент и професор. Срам и позор е този човек да се представя за социолог и защитник на законността, след като чрез грубо показване на законите и връзки е нарушил закона, който много добре е знаел какви изисквания поставя пред кандидатите за придобиване на докторска степен през 2003 година, когато той защити противозаконно тази степен. А за всички социолози е видно, че Иво Христов поради това, че не е изучавал никога основите на социологията, както следва 4 години бакалавър и поне 1 година още магистър няма никакви познания в тази наука, а трудовете, публикациите и тезите му са изпълнени само с политически агитационни твърдения.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Основното искане към червените кандидати е силно да любят Русия и силно да мразят Европа. Гадове!
12
Тоя като го видя и слагам каска, противогаз,, консерви за седмица и чакам планетата убиец Нибиру
13
Този червен ДЕБИЛ ако отиде в Европа. ще настане голям цирк. Та той е червен капиталист бе другари. Вие акъл имате ли. Тоя ви е сложил в малкия си джоб, а вие в очите го гледате. Пълни Глупци.
14
Браво другар. Искам те в екипа си. Ела утре на Дондуков 2. Чакам те. Паролата е …..Тъпанар съм.
15
гадът си ти отивай да го лапаш на кончита вурст или на някой цифилистичен рязан бежанец ИЗРОД
16
Този Иво Христов няма нищо общо с онзи, дето пише глупостите на президента. Просто съвпадения на имена.
17
Ученика на Сорос Дебила да води листата на БСП или крадлата Милиончева нема лошо . На червените кратуни и Бат Сали да им покаже Импексова пак ще го харесат !
18
Ако тоя го издигнат за кандидат евродепутат кой ще гласува за него като нарече 80% от българите "дебили" или може би точно дебилите ще гласуват за него! Пълна порнография е всичко в тая държавал Извън темата - една седмица по цял ден говореха и анализираха "разкритието" на Йончева "Ало, Банев съм" и изведнаж спряха и подхванаха нова тема за някой , който бил отровен ама не съвсем!!!! Всяко чудо за три дни! Другата седмица очакваме друг водевил!
19
ДЕБИЛЪТ ХРИСТОВ КАНДИДАТ НА БСП- КАКНО ПО ХУБАВО ОТ ТОВА !
20
Роденият в ИСТАНБУЛ НАГЛЕЦ КАКВА ПУ Е ПРОФЕСУРАТА?
22
отговор на коментар
Тук май прозира дива завист...
23
отговор на коментар
Тук май прозира дива завист...
24
Иво Христов е назаконен професор и не е социолог, за какъвто се представя. През 2003 година законът не допускаше човек учил право и никога не изучавал социология преди това да получава докторска степен по социология. Това стана законно чак през 2010 година с новия Закон за развитие на академичния състав. Титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, както и званието доцент и професор, придобити впоследствие. Освен това семейството му притежава фирми във сферата на енергетиката още от времето на Мултигруп и той е скрит милионер. Дори руснаците, макар да е роден в СССР и да се афишира като поклонник на Йосиф Сталин (дори за да им се натяга си е настроил мобилния телефон за отговаря с репликата „Таварищ Сталин слушает“ не му се доверяват, защото е получавал пари по проектите на Джордж Сорос. Дори си позволява, най-нагло да манипулира хора от левия политически спектър, като прави груби намеци, че уж е човек на руските служби, макар всъщност по всичко да личи, че е един пълен самозванец създал сам мита, че е едва ли не руски агент, за да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. Обяви на предизборна среща – октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Започваме да се съмняваме за това, дали няма и сериозно психическо разстройство с мания за величие. Сега Иво Христов напира да се уреди за евродепутат и иска да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш свинар, приватизатор на безценица на държавната собственост и олигарх Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Този човек няма място нито в българската наука, нито в политическата система. Да ходи да върти парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и баща му и да се маха от политиката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
25
Тоя олигофрен е най-точния избор на баба столетница да води листата!
26
Да се готвят европейските дебили!
27
Умен и смел човек-грордост за нацията.За това толкова злобно го плюят помиярите около Американското посолство-все умни и красиви пинчери.Ако Корнелия не се отърве от гьонсурата Станишев,губи и твърдия електорат и всичко,каквото успя да възтанови след пагубнато безвремие на "председателя".
28
Е това на нищо не прилича ! Обясних по- горе, че Проф. Иво Христов и Иво Христов от Президентството не е един и същ човек. Виждам и минуси. Как да наречеш хора, които не могат да различат човек без брада от човек с брада ?
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Това е едно инфантилно злобно човече !
31
ПРОФЕСОРА Е ТОЛКОВА ПРОФЕСОР ,КОЛКОТО АЗ СЪМ БАЛЕТИСТ...ТОЛКОВА ПРОСТ И ОГРАНИЧЕН НЕЩАСТНИК,КОМПЛЕКСАР,ГРОЗНИК/ЗАТОВА СА И КОМПЛЕКСИТЕ МУ ДА СЕ ПРАВИ НА ОРИГИНАЛЕН И ЦЕНЕН/ШИЗОФРЕНИК. Станишев трябва да е начело на листата,добре се справя,но кукуригуто Нинова ще избере някой психар като нея,за да го командори.СВАЛЕТЕ Я ТАЗИ ДОЛНА КОКОШКА,ВЛЕЧЕ БСП КЪМ ПРОВАЛ,ДАЙТЕ Я НА СЪД ЗА КРАЖБИТЕ И,ЗА ДА МИРЯСА.
32
Едва ли има по неприятно същество от Иво Дебилов! Слушайки го,човек изпада в депресия и не знам как някой хора го хвалят,сигурно са мазохисти или не схващат приказките му.
33
В евролистата да замениш председателя на ПЕС- Сергей Станишев с 100% -вия дебил (Иво ХристоФ) си е направо ШИЗОФРЕНИЯ! Курнито направо е превъртяла!
34
Е това ако се случи, ще е погром за БСП! Но, нека - това им се полага на крадливата партия-БСП (уж) за България.
35
Този сайт очевидно е позабравил, как доскоро яростно нападаше Иво Христов заради "80-те процента дебили", а сега усърдно го пробутва за евродепутат. Макар да има логика, защото именно на "80-те процента дебили" се крепят и подобни сайтове....
36
Абе някои работи не мога да ги разбера-как се става професор по политология, социология-какво са измислили тези професори-разбирам нов обществен строй и да го внедрят-ума не ми го побира-и то се навъдиха много такива и обикалят телевизиите да говорят глупости-и да се проверят как социолози имат голф игрища, палати и т.н
37
Иво Христов е по-умен от Бойчето Борисов, оти Бойче не е чел книжки, а се учил за каратист и пожарникарин.
38
Главният дебил на републиката! ;)
39
Тоя Иво Христов, менте професор, е един комплексар и всичките му изказвания и писания са комплексарски. Не е способен да види нещата в дълбочина , а само дрънка глупости да плаши бабите. Загива България, другари, ужас, погром! ,
41
пълен ДЕ БИЛ
42
Най добре е 1 Йончева 2 Манолова 3 Нинова и т.н. малко да си отдъхнем бе дрогари и да почустваме мъка че ги няма На пример Зайков Пирински с хубав тембър демагог от класа чудех се къде изчезна този човек пък той бил в европарламента също както някои консули изпратени в чужбина посланици живоот!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 25719
архив

Можете да съблазните мъж, който има вярна жена. Можете да съблазните мъж, който има сексапилна любовница, но не можете да съблазните мъж, който има шише ракия и точно си е нарязал салатката.

няма нови новини
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
сега
3346
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Издателство "Милениум" хит на панаира на книгата в София още от първите минути - вижте шедьоврите със сензационни отстъпки за Коледа (СНИМКИ)
x
НАШЕСТВИЕ: Извънземни над Русия - тревога заради летящ обект с форма на медуза
x