Проф. Камбуров от „Откраднат живот” се срещна с.....проф. Камбуров от Варна

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Проф. Камбуров от „Откраднат живот” се срещна с.....проф. Камбуров от Варна

10143
на 24.12.2016
Проф. Камбуров от „Откраднат живот” се срещна с.....проф. Камбуров от Варна
Автор:   ПИК

Актьорът Васил Банов научил за съществуването на реалния проф. Камбуров от зрителка на сериала

Представяме ви проф. Камбуров и... проф. Камбуров - светила от Медицинския университет във Варна. Първият е герой от сериала "Откраднат живот", а вторият е напълно реален.

препоръчано

„Случайно разбрах, че съществува реален проф. Камбуров, след като една дама от Варна ме попита дали той е прототип на моя герой”, разказва актьорът Васил Банов пред Нова тв. 

Проф. д-р Димитър Камбуров пък с изненада разбира, че негов съименник е един от ярките персонажи в хитовия сериал на NOVA „Откраднат живот”.

За 40 години в Клиниката по ортопедия на болница "Света Анна", проф. Димитър Камбуров оперира над 17 000 пациенти. Ректор е на Медицинския университет в града в продължение на девет години. След това става и депутат. По време на двата си мандата обаче, професорът не спира да оперира. А за да развива сръчността на пръстите си, свири на цигулка.

 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това