Психар плаши Били Айлиш със смърт

Шоу легенди

Психар плаши Били Айлиш със смърт

1768
на 20.02.2021
Психар плаши Били Айлиш със смърт
Автор:   ПИК

Фен заплашва певицата Били Айлиш със смърт. 19-годишната изпълнителка се е обърнала към полицията в Лос Анджелис, за да си издейства съдебна забрана, с която преследвачът й да не се доближава до нея.

препоръчано

В своя иск младата попзвезда заявява, че сталкерът се е разположил през улицата пред дома й и живее там от лятото на миналата година, като непрекъснато я следял, разказва за неволите й "Монитор".

Мъжът, подписващ се като Джон Хърли, редовно й пращал писма със заплахи, че скоро ще умре.

"Ти трябва да ми дадеш кръвта си и тогава аз ще те защитя от Ада. Идват земетресения и ти ще умреш, ако не го направиш“, пише вманиаченият фен в едно от посланията си.

В публикацията се отбелязва, че това съвсем не е единствената заплаха по адрес на Айлиш. Порталът TMZ твърди, че искът на певицата е удовлетворен от съда. Сталкерът щял да бъде арестуван от полицията, ако още веднъж се осмели да причаква звездата пред дома й.

Тези дни Били Айлиш се оплака и от друг проблем: преди време здравето й се влошило от приема на хапчета за отслабване. Поради тази причина певицата трябвало да премине през дълг курс за рехабилитация.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това