Психар плаши с нож ученици в двора на училище в Равнец

ЧАС ПИК

Психар плаши с нож ученици в двора на училище в Равнец

4373
на 12.03.2015
Психар плаши с нож ученици в двора на училище в Равнец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Психичноболният 53-годишен Атанас Димитров изплаши ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в бургаското село Равнец като размаха нож в двора. Писъците на децата станали повод на място да бъде извикана полиция, която задържала психаря.

препоръчано

В момента той е на лечение в Центъра за психично здраве в Бургас и настояваме да остане по-дълго време на лечение, тъй като проявленията на заболяването му са чести, каза кметът на равнец Христо Колев пред Флагман.бг.

Димитров и друг път стряскал минувачите по улиците с неадекватните си действия, замахвал с ръце, ритал с крака. Мъжът страда от години от психически проблеми, но живее сам и няма кой да се грижи редовно да си пие лекарствата. Заради това той често изпадал в кризи и буйствал.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК