Пуснаха от ареста бившия шеф на ДАНС

Епицентър

Пуснаха от ареста бившия шеф на ДАНС

41720
на 21.07.2021
Пуснаха от ареста бившия шеф на ДАНС
Автор:   ПИК

Бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев е освободен от ареста след скандалнито му задържане днес там, научи ПИК. 

препоръчано

Препомняме, че екс шефът на ДАНС бе арестуван във Второ районно управление в Благоевград по обвинения в бракониерство. Местни подозират, че срещу Георгиев тече полицейска сглобка, поръчана от служебния министър Бойко Рашков.

Както ПИК първи съобщи, Димитър Георгиев е бил на оглед на ново ловно стопанство над Симитли заедно с компания. Били са две коли. Не е стрелял, не е убивал животни.

На връщане ги спира патрул и в другата кола откриват мъртво прасе. Седем часа ги държат на пътя заради "процесуално-следствени действия".

"Не съм гърмял изобщо, не знаех, че има прасе в другата кола. Просто дадохме храна на животните. Не съм даже видял кога е убито прасето. Как може мен да задържат отговорен за деяния на друг човек, който си призна", диви се Димитър Георгиев пред репортер на ПИК на мястото на събитието.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това