Пуснаха от ареста хванатата с наркотици полицайка Симона

Темида

Пуснаха от ареста хванатата с наркотици полицайка Симона

17697
на 10.03.2023
Пуснаха от ареста хванатата с наркотици полицайка Симона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжният съд в Благоевград измени мярка за неотклонение от “задържане под стража“ в гаранция в размер на 5000 лв., по отношение на полицайката Симона Лулеова от разложкото село Баня, заловена с наркотик в автомобила си.  

препоръчано

Съдът счете, че и към настоящия момент не се оборва обоснованото предположение за участието на обвиняемата в инкриминираните деяния, за които й е повдигнато обвинение но, че реалната опасност да извърши престъпление, не е със същия интензитет, както при вземането на първоначалната мярка за неотклонение.

Освен това влошеното  й здравословно състояние, както и задължението й за гледане на непълнолетно дете, изискват промяна в наложената мярка, а именно най-адекватна такава се явява “гаранция в пари“ в размер на 5000 лв.

Лулеова беше заловена с 500 грама канабис в багажника на автомобила си при полицейска операция, провела се в края на януари тази година на входа на Разлог, припомня "Струма.ком“.    

На последното съдебно заседание Лулеова поиска да излезе от ареста, за да се грижи за 5-годишното си дете. Тя веднъж вече е била спирана за проверка от автопатрул, пробата с полевия тест била положителна за наркотици, но кръвната била чиста.

Мярката на служителката на Седмо РУ-София, е окончателна и не подлежи на обжалване. Обвиняемата ще бъде освободена от следствения арест след внасянето на гаранцията в пълен размер. Определението на Окръжния съд е окончателно.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК