ПЪЛЕН ТУШ! Кметът на Пловдив шокира: "Столипиново" е едно от най-сигурните места в града

Животът днес

ПЪЛЕН ТУШ! Кметът на Пловдив шокира: "Столипиново" е едно от най-сигурните места в града

47564
на 06.09.2018
ПЪЛЕН ТУШ! Кметът на Пловдив шокира: Столипиново е едно от най-сигурните места в града
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Столипиново" е една от най-безопасните зони в града, това може да се види от официалните данни, каза кметът Иван Тотев в сутрешния блок на Би Ти Ви.

препоръчано

По думите му в културно отношение кварталът много се е променил през последните 10 години. Според кмета шумните сватби там не е от основните проблеми на квартала.

"Има много хора оттам, които отидоха да живеят в Европа, а някои от тях се върнаха. Ако отидете там ще видите хора, с които може да си говорите на немски”, каза Тотев.

Той призна обаче, че проблемите с боклуците в квартала все още са неразрешими. Там регулярно се чистят огромни сметища в жилищните зони, но местното население продължава да трупа боклуци на камари.

"Това не е от основните туристически маршрути през 2019 година, но ще има интересни събития в "Столипиново"", завърши кметът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК