ПЪЛЕН ЦИРК: Протестърка на Манолова хукна да се ваксинира без... сутиен

Епицентър

ПЪЛЕН ЦИРК: Протестърка на Манолова хукна да се ваксинира без... сутиен

94540
на 23.02.2021
ПЪЛЕН ЦИРК: Протестърка на Манолова хукна да се ваксинира без... сутиен
Автор:   ПИК

Първи на метежите срещу марките и ваксините, първи сега на опашките за имунизация срещу COVID-19. Това е лицето на протестиращите в България. Една от тях - Аделина Банакиева, която обикаля улиците със "Системата ни убива", близка на Мая Манолова, направо втрещи Фейсбук с тъпата си история, че е хукнала без сутиен да я боцнат. Не в бързината, просто така си ходила по принцип. Тоест, вече си ги е развявала и на жълтите павета.

препоръчано

Ето какво пише пишман протестърката:

Пост предимно за жени!

Понеже съм свястна, та да ви кажа: когато отивате да се ваксинирате е добре да сте с блуза с къс ръкав! Аз седях във ВМА, в един обширен коридор, пълен с хора, които си махат пуловерите и седят по къси ръкави и си мислех к‘во калено население обитава тез географски ширини!

Влезнах в залата за ваксинация и бях с блуза с дълъг ръкав. И както обикновено без сутиен.

В залата бяха 15 стола с 15 човека по къс ръкав... и аз.

Сподели:
Бомба x
СВЯТ ДЕН: Покланяме се пред подвига на тези 42-ма мъченици за вярата, убити от мохамеданите преди 1180 години - имен ден има всеки, който краси света СВЯТ ДЕН: Покланяме се пред подвига на тези 42-ма мъченици за вярата, убити от мохамеданите преди 1180 години - имен ден има всеки, който краси света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това