ПЪЛНА ПРОГРАМА! Марешки като пролетта - похвали мерките на правителството, захапа БСП и ВМРО и се сравни с папа Франциск

Политика

ПЪЛНА ПРОГРАМА! Марешки като пролетта - похвали мерките на правителството, захапа БСП и ВМРО и се сравни с папа Франциск

24170
на 15.04.2020
ПЪЛНА ПРОГРАМА! Марешки като пролетта - похвали мерките на правителството, захапа БСП и ВМРО и се сравни с папа Франциск
Автор:   ПИК

Мерките работят добре. За съжаление обаче те удрят икономически. Това каза в ефира на Нова телевизия заместник-председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки.

препоръчано

"Аз цял живот страдам, че малко по-рано от всички съзирам проблемите и хубавите неща в живота. След това обаче се потвърждава това, което мисля и казвам. Ние предупредихме колегите, мисля през февруари", похвали се той. 

"Няма как парламентът да остане след "Столипиново" единственото гнездо на зараза, където хората стоят скупчени", похвали той мярката парламентът да заседава извънредно, а не постоянно, както неистово искат от БСП.

"Убеден съм, че когато се наложи, народните представители, дай Боже да се живи и здрави, ще са в Народното събрание и ще гласуват законите, но оперативната част се върши от правителството", отново удари по БСП аптекарският бос.

"Мярката 60/40 за някои ще работи добре, за други - средно, а за някои изобщо няма да работи. За туризма мисля, че мога да се отпуснат ваучери на социално слаби хора, сезон може платен да няма, но с ваучерите може да има", коментира Марешки темата с държавната помощ 60/40.

Според него, в момента мъдрите хора, сред които бил и папата, отправили призив повече да няма търговия с оръжие. "Е, не е ме е цитирал, но мъдрите хора в момента мислим така", сравни се той с папа Франциск.

"Ние искаме същото, а ВМРО искат да си продържат със сделките. Със самолети няма да се преборим с коронавуриса", захапа той воеводите. 

Той успокои и, че няма да има криза с недостиг на лекарства, каквато теза развива шефката на фармацевтите и известен лобист на Огнян Донев - Асена Стоименова. "Цинично е да впрегнеш свои подчинени, може би и срещу заплащане, да протестират", изобличи организираните от Стоименова протести на уж всички магистър-фармацевти в България.

Сподели:
Бомба x
Угасете скандала с тези помиряващи секс пози Угасете скандала с тези помиряващи секс пози
ПИК TV x
ПИК TV: Подкупни митничари от Лесово с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО) ПИК TV: Подкупни митничари от "Лесово" с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това