ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ: Полицаите на КПП-тата обърнати на секретарки

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ: Полицаите на КПП-тата обърнати на секретарки

68463
на 28.03.2020
ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ: Полицаите на КПП-тата обърнати на секретарки
Автор:   ПИК

Пълно безобразие се разиграва на КПП-тата на излизане от градовете, алармират читатели на ПИК. Оказва се, че опашките се вият с часове, защото униформените са обърнати на секретарки и попълват декларациите на всеки втори, който не си е направил труда. 

препоръчано

"Масово някакви неграмотни пътуват и не са си попълнили декларациите. Вдигат ръце, не знаели какво да правят. Полицаите, които са изключително учтиви и в такава ситуация гледат да помогнат на всеки им попълват декларациите", възмущават се читатели на ПИК. 

Според очевидци от няколко дни униформените, които са пряко изложени на риск от зараза и не почиват, висят с часове на КПП-тата, за да проверяват пътуващите, сега попълват и декларациите на тези които или не могат да пишат или не са си направили труда си я приготвят. Така не само се бавят опашките за проверките, но и допълнително се утежнява работата на и без това изнемощялата полиция. 

"Какво пречи на младите войници да я вършат тази работа. Млади, умни момчета в разцвета на силите си, които освен това получават заплати от нашите данъци, в такъв момент не могат да се включат и да помогнат на полицията и хората. В момента има нужда от тях, а те не им дават да се включат, това е безумие", допълват читатели на ПИК. 

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това