Първан Симеонов с ГОРЕЩ коментар за вота: Усеща се влиянието нагоре на ДПС-Ново начало

Акценти

Първан Симеонов с ГОРЕЩ коментар за вота: Усеща се влиянието нагоре на ДПС-Ново начало

156523
преди 5 часа
Първан Симеонов с ГОРЕЩ коментар за вота: Усеща се влиянието нагоре на ДПС-Ново начало
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Формулата може да е различна. Имаме битка за второто място, но като се има предвид възможната битка на технологичните вотове, не изключвам някой да поникне, използвайки крайна мобилизация. Така социологът от "Галъп“ Първан Симеонов, коментира от ефира на Нова телевизия може ли да се каже колко точно партии ще влязат в следващия парламент

препоръчано

"Има и един друг пакет, в който не е ясно кой къде ще завърши“, посочи още Симеонов. Според него, в този пакет, била битката за третото място.

Плавно се усеща влиянието нагоре на ДПС Ново начало, отчете социологът последните резултати от социологическото изследване.

Около 30% ще е избирателната активност, показват данните към момента. Това прави около или малко над 2 млн. души.

"Много неясноти и една яснота - ниска активност“, обобщи Симеонов последните социологически данни.

"Ако данните са такива, каквито са сега, може да се мине на косъм с две плюс партии, ако са седем партиите. Ако влезе някоя от по-малките или две от по-малките, може да се говори за три плюс. Това са математиките. Големият проблем е разликата в идеологическите съвместимости“, коментира той и каква би изглеждала формулата на властта.

На Борисов ще му е най-трудно да реши къде е в координатната система и второ - как да го сглоби, 

По думите на социолога, този път ще се положат всички усилия, за да се сформира редовен кабинет, защото всички виждали, че отдолу идвали разни радикали и накрая всички партии ще пострадат от новите играчи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Борисов и Христос да посочи за премиер, ПП-ДБ няма да го искат (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Борисов и Христос да посочи за премиер, ПП-ДБ няма да го искат (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК