Вход
София
Времето в София 29 o C

ПЪРВО В ПИК! Александър Симов с остър коментар за атаката срещу Сирия: Всичко ще се върне като бумеранг!

ПЪРВО В ПИК! Александър Симов с остър коментар за атаката срещу Сирия: Всичко ще се върне като бумеранг!

на 15.04.2018
93178
41
ПЪРВО В ПИК! Александър Симов с остър коментар за атаката срещу Сирия: Всичко ще се върне като бумеранг!

Остър коментар за ударите срещу Сирия публикува във фейсбук страницата си депутатът от БСП Александър Симов. 

Рано сутрин по медиите имаме някакъв панаир на войнстващата посредственост, озверели полуексперти, които с наслаждение описват военният удар на САЩ, Великобритания и Франция срещу Сирия като някакъв акт на божествена справедливост. Трябваше да им сложат табела: "Пръскането на радостни слюнки е строго забранено". Но и подборът е железен. Как пък не се появи поне един глас, поне един, който да обяви, че това е някаква лудост, че тези евроатлантически ценности така лесно минават в режим на ракети, че човек започва да си мисли, че там има само жажда за кръв. Отвратително е да гледаш как дефилират хора, които говорят за "зверствата на Асад", без да е дадено нито едно, ама наистина нито едно доказателство за тях. 

И всичко това ще се върне като бумеранг. Не е нужно да си голям експерт, за да го предвидиш. Това трябва да го знае най-вече Макрон. В момента той заема страната на тези, които вече няколко пъти атакуваха Франция и разтърсваха Париж. Ето докъде е стигнала Европа в своите политически гърчове. Ония я атакуват, а тя отива да им помага. Вероятно някъде из лудниците се разказват истории за подобни пациенти.

Не е нужно да си велик експерт, за да знаеш и друго. Подобна атака не само не подрива, а укрепва Асад. Сирийците са нормални хора. Те са жертви на голяма война от толкова много време и ясно виждат кой е на тяхна страна и кой помага на чужденците, които от години са инфилтрирани като раков тумор в тяхната държава. И напук на поетичните усилия на псевдоекспертите по нашите медии, западните страни отдавна са престанали да бъдат носители на каквито й да е ценности в Сирия, а и в региона. Няма как да те обичат като подкрепяш някакви брадати изроди, чиято цел е да върнат всички общества в Средновековието. Няма как да те обичат, когато отказваш да видиш къде е основния конфликт и да говориш за "червени линии", които именно твоите хора са престъпили.

Не мисля, че светът приближава към война. Тези удари го показаха. Те са дежурни, нелепи, смешни и политическата им цел се губи някъде. Те са опит за демонстрация, който се превръща в комедия. Просто някои хора трябва да се научат да си пият хапчетата в мига в който си замечтаят да праснат още няколко ракети някъде...

 

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Александър Симов с остър коментар: Цецка Цачева и Радев да излизат в пенсия САМО В ПИК И "РЕТРО"! Александър Симов с остър коментар: Цецка Цачева и Радев да излизат в пенсия
Само си представете за каква комедия става дума. Двама...
на 13.04.2018
ЕС очаква завръщането на инспекторите за забрана на химическото оръжие в Сирия ЕС очаква завръщането на инспекторите за забрана на химическото оръжие в Сирия
ЕС очаква завръщането на инспекторите от Организацията за...
на 14.04.2018
Путин с първи думи след ударите в Сирия: Действията на САЩ помагат на терористите Путин с първи думи след ударите в Сирия: Действията на САЩ помагат на терористите
Според руския президент Владимир Путин САЩ със своите...
на 14.04.2018
ПЪРВО В ПИК! След срещата при Борисов: Ето каква е официалната позиция на България за ударите в Сирия ПЪРВО В ПИК! След срещата при Борисов: Ето каква е официалната позиция на България за ударите в Сирия
Министър-председателят Бойко Борисов проведе заседание с...
на 14.04.2018
Сръбският президент сравни ударите по Сирия с тези в Югославия през 1999 г. Сръбският президент сравни ударите по Сирия с тези в Югославия през 1999 г.
Сръбският президент Александър Вучич излезе с коментар...
на 14.04.2018
ВОЕНЕН ПРОВАЛ! Нито една ракета на Великобритания не е поразила цел в Сирия (ВИДЕО/СНИМКИ) ВОЕНЕН ПРОВАЛ! Нито една ракета на Великобритания не е поразила цел в Сирия (ВИДЕО/СНИМКИ)
Сирийските сили за противовъздушна отбрана са успели да...
на 14.04.2018
Напиши коментар »
(41)
1
https://www.youtube.com/watch?v=QBqJRBv94CU&t=12s
2
Това говорител на Путин ли е?Червено запенено недоносче.
3
Само комунист с дървена кратуна може да защитава режим убивайки деца по варварски начин,тоя БИДОН каквото му каже кака КУРИ това казва,няма лично мнение.
4
Асан Сюлейман червения гол охлюв пак недоволен.
5
Единствения,който пръска слюнки е тоя тулуп с мозък колкото орех.Научил няколко фрази клишета и дрънка ли дрънка.Просто момче какво да правиш,ама" разбира,, от световна политика.
6
Ще се върне Симов и ще ви халоса по червените тикви,тъкмо да изчегърта петолъчките на чело.Вярно е Симов,че не е необходимо да си експерт,за да говориш глупости,ама толкова глупости ,вече идва байгън.
7
Кое ще се върне като бумеранг?И колко още доказателства ви трябват за химическата атака на Асад.То на вас все доказателства ви липсват.Също като кражбата на Техноимпекс от кака Кури.Какво повече да се доказва?
8
.......ТОЯ ИДЬОТ ТРЕА НИ ПЛАШТА ВЕЧИ КОТУ НИ ЧЕТЕ И КОПИРА !....МА Е ИДЬОТ И СЕ НЕШТО НЕ МУ ДОСТИГА !....
9
......СА ЗА СИРИЯ !.....ТАКА Е БЬИЛО И С КАРТАГЕН.....СА ГУ НЕМА КАРТАГЕН.....ТАКА Е БЬИЛО И С КОНСТАНТИНОПОЛ.... Е СА И СИРИЯ....ТРЕА А БУДЕ УНИШТОЖЕНА ШО Е ИСТОРИЯ НА СВВЕТА !....А ИСТОРИЯТА Е ПОУКА !.....НЕМА ИСТОРИЯ.....НЕМА СВЕТ.....ИМА ДОНАЛДЕ ДЕДО УНКЕР БАЦО ЦЕЦКО И МАКЕДОНАЛЗ !.....Е КАРТАГЕН Е ПОУКА !....А АМЕРИКА Е ШИБАН ТЕРОРИЗ !....
10
Оставете Симов,да не почна аз да разсъждавам,че жална ви майка.
11
ДРУГАРИ, СИРИЯ БЕШЕ БРАТСКА КОМУНИСТИЧЕСКА, Я КОЛКО СИРИЙЦИ СА ЖЕНЕНИ ЗА БЪЛГАРКИ И СА СИ ОСТАВИЛИ СЕМЕТО ТУК, КОГАТО ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА ДЕЙСТВАШЕ И БОРЕХМЕ КАПИТАЛИЗМА? САШЕТО МОЖЕ ДА Е ГРЕШКА НА НЯКОЙ НАШ ДРУГАР НО В БСП ИМА МЯСТО И ЗА ДРУГИ ТАКИВА, ТО ДРУГИ НЯМА...
12
Дори по една наша продажна телевизия показаха, че ЗАПАДНИТЕ СВИНЕ СА РАЗРУШИЛИ ФАБРИКА ЗА ЛЕКАРСТВА.....ИЗРОДИ.
13
Жалък драскачо,когато говориш за жажда за кръв не можеш ли да сравниш заггиналите там / 0 / и загиналите по нашите пътища само за два дни / 8 /.Смешен си.
14
Мале , Мале какъв гениален политик е родила майка България като другаря Симов . Като чета коментарите му идва ми да плача от умиление за проницетолноста и бистрия ум на Таварошутката Симов .Браво другарю - громи западния свят и най вече гадните Франция , Англия и САЩ . Само едно не ми е ясно Симов . Защо вашите деца , роднини и близки живеят и учат там ? Какво прави Рафаелчо - отрочето на Техноимпексова в гадните САЩ .
15
Когато мурзилките бомбардираха в Сирия и заживяха мирни граждани Сашко тъпото мълчеше като бит гъз, сега риве. Много си тъп Саше. Заминавам си приПутин и не се обажда, но да знаеш и там няма комунизъм и само олигарси и тъпите са на строежите с тюбетеиките
16
Симов, всуе се мориш, като лъжеш здраво се потиш, и тогава на главата запотена, лъсва петолъчка алена, червена!.
17
Четейки "епохалните" умозаключения на Шашко Симов .не мога д не се присетя за един ,негов (още по епохален) материал , а именно : "Двадесет причини да обичаме САЩ" . И се чудя - к'во стана бе ,Шаше ?! Къде ти отиде (гигантската) обич към САЩ ?! Или - малко рубли ,заличават всяка любов (очевидно). Нямало доказателства за използване на БОВ в Сирия (според Русия и вас - БСПейците) ,ми пусни CNN ,бе Шаше ,там на 15 минути дават репортажи на тази тема ( или - ти не гледаш такива недостоверни програми ,за теб - само ТАСС е достоверна) . Според вас - червените чугуни ,цял свят лъже ,а само Русия казва истината ,нали ?! Е (да те "светна") - вече никой не вярва на Кремъл (щото при тях е ,като при Нинова - от сто думи ,деветдесет и девет лъжа и една съмнителна).
18
червеното идиотче Симов! Плешив е, нали? Казано е: на празна плевня покрив и не трябва.
19
Симов може да е плешив,но тезите,които излага са верни!Не случайно платените тралове вкупом го нападнаха,за да намалят въздействие то на острото му перо!
20
Вярно е,че е голо оФлювче и нищо друго!
21
Кой си ти бе червен дрисльо да коментираш. Скривай се в дупката мишок
22
тоя тъп старозагорски гей си мечтае за сибир където чукчетата денонощно да му разпорват задника
23
Да подкрепяш американските бандити е престъпление!Колко малко ум трябва на човек да разбере, че приказките за "химическа атака "са изфабрикувани от престъпните кравари!
24
Да подкрепяш американските бандити е престъпление!Колко малко ум трябва на човек да разбере, че приказките за "химическа атака "са изфабрикувани от престъпните кравари!
25
Сашо, видно е че много ви боли, явно Тръмп е ударил точно, където е нужно. Въпросът, е че ставате жалки с това подмокряне и преклонение, което демонстрирате пред сатрап като Асад и млрд на аятоласите. Никога Русия не е попадала в такова унизително положение.
26
Саше ЯЛОВ си, толкова сълзи проля за червената идея, толкова плюнки и сополи мята по психодесните, и НИЩО, НИЩО ПРЕДИ, НИЩО СЕГА И НИЩО В БЪДЕЩЕ това е твоята съдба, не можеш да разчетеш и анализираш правилно и два реда информация, а това е така защото си ЛЪЖЕЦ, колкото и статии да си написал САМО за десни партии говориш, кажи един път КАК остави държавата Луканов след преврата, как остави държавата Беров или оня честния глупак Виденов, напиши за загубите от ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ на ДОНОСНИКА Гоце, напиши за заменките КОН ЗА КОКОШКА от Станишев, един път не си написал за руския гражданин Гергов дето / приватизира панаира и хотел Санкт Петербург, половината от стария град или ЦУМ в София, но пък за разбойническата приватизация на Костов мастилото не ти стига, за другите десни си написал томове с лъжи. Ти си психясал червен кхмер Саше, трябва да поумнееш за да разбереш колко си заблуден и как те използват такива като Гергов и сие, през целия си живот съм бил работник и съм много близо до социалистическата идея, но тази на скандинавците, тази на германците или на французите, вашия социализъм е комунизъм и лъжа, както едно време.
27
Факт е ,че обиждайте автора,защото нямате аргументи срещу тезите му!Не можете Да кажете нищо по същество за това прибягват е към обиди! Никого няма да убедите!
28
Как само скочиха постоянните малоумни фенчета-дебилчета на ПИК-ливото сайтче и заваляха многобройните плюнки от един и същ IPадрес, ама в тези случай това е мехлем за ушите на наведеното ПИК-че и затова мълчат и не го съобщават! Следва "грешен код"или "нецензорно"нали?
29
Браво ! Точен анализ и не е важно от коя партия важно е че е истина и е жалко троловете горе да си изпразват комплексите така всеки ден! Малко мислете понякога да не падне един ден бомба във вашия двор и тогава да видим какво ще пишете
30
Браво ! Точен анализ и не е важно от коя партия важно е че е истина и е жалко троловете горе да си изпразват комплексите така всеки ден! Малко мислете понякога да не падне един ден бомба във вашия двор и тогава да видим какво ще пишете
31
Как бе глист червен да нямаме аргументи . Симов хвърля огън и жупел по запада , но аз му казвам , че дори и сестрата на Хрушчов живееше в САЩ и още на много други видни комунисти . Това не са ли аргументи . Ами на всички видни Български комунисти децата или внуците им са на запад . Ами детето на Техноимпексова къде е бе Мунчо - това не е ли аргумент глист такъв
32
селското гейче псевдожурналиста от вестника с два броя тираж дума дошъл от село по гол гъзец и заработващ основно чрез него в столицата е олицетворение на антибългарската мафиотска организация на селяндурите , крадците , гейовете вкупом дебили и олигофрени
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Да защитаваш държавата САЩ която съсипа КОРЕЯ ВИЕТНАМ АФГАНИСТАН СЪРБИЯ ИРАК ЛИБИЯ а сега и СИРИЯ си е запазена марка на едни големи НЕНОРМАЛНИЦИ същите които избират и гласуват за ГРОБОКОПАЧИТЕ на България
35
Симов ,скрии се дълбоко . Не ставаш за нищо. Дори от тебе комунист не става ,колкото и да се пъчиш.Ти си обикновено путинско лаино и корнелска панделка ,тъи като имаш коментар за всичко и от всичко /не/ разбираш . Изказваш се по всичко ,но на това му казват пенкелир. Не ставаш дори за циганска сватба музикант ,а пишеш коментари.Спри се на психоотклонението на Позитано 20 и си поеми въздух. Може би тогава ще усетиш миризмата на рублите или на корнеления дирник ,позлатен от техноимпексовата далавера.
36
Само не мога да разбера трима или двма са тролчетата под тази статия? Що плюете Симов? Анонимни нищожества с еднакви глупави постове. Нито ред от написаните от Симов не е лъжа!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
На комунето не му е приятно да атакуват любимите му диктаторски и тоталитарни режими.
40
Георги Първанов подписа договора заедно с царя за влизане в НАТО през 2003 г.!!! По времето на Сергей Станишев от 01.01.2007 г. станахме член на Е С!!!!! Според мен това е най - голямата измама в нашата 1340 годишна история сътворена от нашите комунисти. Българските комунисти не се нито натовци, нито ориентирани към западните ценности. Те само ползват благата от тези наши две членства.Цялото им домочадие учи и живее в западните европейски държави, в Америка и Канада.
41
...откъде се извърши такъв комсомолски марксистко-ленинец с манталитет от средата на миналия век? '...западните страни отдавна са престанали да бъдат носители на каквито и да е било ценности"! Ти наред ли си ? Кой е носителя на ценностите , Асад ли, или чалмите на аятолясите от Иран! Сирия е във война , а кой ще я изведе от разрухата? Русия не е държавата която ще строи и възстановява! Тя може да руши...Всички искат Европа да плаща сметката! И ти си сбъркано комуне, и се нареждаш на чужда сметка...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Идва зима, а аз съм пред дилема дали да си купя нови зимни гуми за джипа или за същите пари някакъв „Опел“ със зимни гуми?

няма нови новини
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
сега
1903
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Коцето аут от "Пайнер"! Царят на баладите прецакал шефа си с хонорарите от Брадъра и "Капките" - само в "Жълтите новини"
x
Класация! Ето кой е най-сигурният град в света
x