ПЪРВО В ПИК: ГЕРБ-СДС поканиха ПП-ДБ на лидерска среща

Епицентър

ПЪРВО В ПИК: ГЕРБ-СДС поканиха ПП-ДБ на лидерска среща

63578
на 24.04.2023
ПЪРВО В ПИК: ГЕРБ-СДС поканиха ПП-ДБ на лидерска среща
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ - СДС и ПП - ДБ ще проведат лидерска среща в търсене на консенсус по темите, засягащи дневния ред на държавата и обществото в контекста на предстоящото връчване на първия проучвателен мандат. Срещата е насрочена за 25.04.20203г., вторник, от 10:30 часа в зала „Запад“ на Народното събрание.

препоръчано

Представителите на медиите ще бъдат поканени за протоколни кадри в началото, а след  срещата ГЕРБ - СДС ще направи изявление и ще отговори на въпросите на медиите.

В настоящата седмица ГЕРБ - СДС ще покани на срещи и лидерите на останалите парламентарно представени партии в 49-ото НС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК