ПЪРВО В ПИК: Денков избяга от дебат с Делян Добрев по бТВ

Акценти

ПЪРВО В ПИК: Денков избяга от дебат с Делян Добрев по бТВ

128497
на 03.06.2024
ПЪРВО В ПИК: Денков избяга от дебат с Делян Добрев по бТВ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Николай Денков избяга от телевизионен дебат с острието на ГЕРБ Делян Добрев. Това съобщи преди минути фейсбук-страницата "Армията на Добрев".

препоръчано

Дебатът с представители на 5 политически партии трябваше да се състои в сряда, от 20 ч., по bTV. Обявен бе и в програмата на медията. 

Участниците са били договорени още миналата седмица. Освен Делян Добрев и Денков, в дебата е трябвало да участват още Тошко Йорданов от ИТН, Цончо Ганев от "Възраждане" и Георги Свиленски от "БСП за България".

Всички те са потвърдили присъствието си в студиото. Нещо повече - също миналата седмица екипи на телевизията последователно са заснели видео визитки на някои от изброените политици.

Такава е била направена и на бившия премиер Денков, след като нито Асен Василев, нито Кирил Петков са се навили да застанат зад банките в едно студио заедно с Добрев. 

По-рано днес е трябвало да бъде заснета и последната визитка - на зам.-председателя на "Възраждане" Цончо Ганев. 

В късен разговор от преди минути с пиар на едно от парламентарно представените групи в 49-то Народно събрание ПИК научи, че са получили смс-уведомление от телевизията за това, че дебатът няма да се състои.

За това са били информирани и ИТН, като Тошко Йорданов вече е препрограмирал графика си и вместо на тв дебат, в сряда ще бъде на предизборно събитие в Благоевград.

От другите две партии - "БСП за България" и ГЕРБ, категорично няма какъвто и да било сигнал, че участниците им нямат готовност да излязат срещу опонентите си в сряда.

Припомняме, че миналата седмица от Разград Делян Добрев тегли здрава критика по адрес на "Промяната" и Денков, като специално него го сравни с анимационен герой от "Том и Джери".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК