ПЪРВО В ПИК: Камен Воденичаров не е на себе си от щастие - вижте какво се случи с най-голямата му любов... (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК: Камен Воденичаров не е на себе си от щастие - вижте какво се случи с най-голямата му любов... (СНИМКИ)

138718
на 24.11.2020
ПЪРВО В ПИК: Камен Воденичаров не е на себе си от щастие - вижте какво се случи с най-голямата му любов... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Камен Воденичаров е на седмото небе от щастие заради успехите, които най-голямата любов в живота му жъне на запад. Бившият топмодел Елина Кешишева е започна престижна работа, за каквато се бори, откакто напусна България преди десетина години - нае я световноизвестният моден бранд Диор, научи първо ПИК.

препоръчано

През 90-те години актьорът е лудо влюбен в чаровната манекенка, но тя жертва връзката им в името на амбициите си да пробие на световната сцена, и избира кариерата пред сърцето си. "С Елина имахме прекрасна история, един много красив роман. Тези, които я помнят, знаят, че тя беше модел, манекенка. Изявяваше се на форуми и искаше да се пробва да работи в чужбина, във фешън индустрията. Аз взех билети за Франция и заминахме...", разказвал е Воденичаров.

Край Айфеловата кула Елина се явила на няколко кастинга и бързо я наели в една от най-големите модни агенции в онези години. "Тогава тя имаше визия, каквато търсеха в Западна Европа - слаба и късо подстригана. Елина избра да остане там, в Париж. Дълго време аз ходех при нея, но всеки с късмета си... Очи, които не се виждат, се разделят. Тя намери нова среда, но приятелството ни е много силно и до днес", описвал е от красиво, по-красиво любовната си история Камен Во.

Заедно с порасналата си дъщеря в момента Елина живее във Франция, а бащата на момичето си Кешишева отдавна е разделена. Българката вече не се изявява като модел, но отново е свързана с модната индустрия. Освен красота, оказа се, че Елина притежава и талант на фотограф, а от работата й се впечатлили в модна къща Диор.

"Прекрасната ми приятелка Елина продължава да достига нови върхове в модната фотография! Тя засне новата кампания на Диор за сезон пролет-лято 2021. Вчера я завърши в Париж, след месеци на подготовка и творчески търсения! Филм и принт. Много красива, много силна кампания! Нямам търпение да видя как в края на февруари нейните фотоси ще започнат да се появяват във всички модни списания и реклами на марката в целия свят!", хвали се с постиженията на Кешишева Камен.

"За един моден фотограф реализацията на такъв проект е нещо като спечелването на турнир от големия шлем при спортистите. Скъпа, Елина, гордея се с теб!", въодушевен е Воденичаров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това