ПЪРВО В ПИК! Нов скандал с певица на Митко Пайнера: мюсюлмани скочиха на Ваня за гаври с Корана и Аллах (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! Нов скандал с певица на Митко Пайнера: мюсюлмани скочиха на Ваня за гаври с Корана и Аллах (СНИМКИ)

39901
на 23.08.2019
ПЪРВО В ПИК! Нов скандал с певица на Митко Пайнера: мюсюлмани скочиха на Ваня за гаври с Корана и Аллах (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

В епицентъра на нов скандал в рамките само на 3-4 дни попадна една от певиците на Митко Пайнера. След като наблюдателни фенове изложиха Ваня, че в новия й клип "Дубай" всъщност се показват кадри на небостъргачите на Чикаго, за което ПИК вече писа, сега обидени мюсюлмани я обвиниха за гаври с Корана и Аллах.

препоръчано

В най-голямата фейсбук-страница за чалга новини "Поп фолк-news" бе качено гневно писмо. "В клипа Ваня се подиграва с мюсюлманите в България и световен мащаб. Тя танцува разголена в джамия (в действителност певицата не танцува в джамия, а на фона на снимки с джамии - б.р.), а зад нея могат да се видят айети от свещения Коран, както и картини с имената на Аллах и пророка Мохаммед.

Въпросното видео е обработено с програма, но това не я оневинява и с него тя наскърби над милион свои съграждани и хиляди мюсюлмани по света. Религиозните храмове са свещено място, без значение кой каква религия изповядва. Тези неща нямат място в джамии, църкви и синагоги. Ние, мюсюлманите в България сме изключително оскърбени от посегателство и настояваме за извинение от нейна страна, както и за сваляне на клипа от социалните мрежи. Понякога нещата, които правите за слава просто не си струват", пише в посланието.

В същото време, след публикацията в ПИК за гафа с небостъргачите на Чикаго, клипът "Дубай" в момента не е достъпен на официалния канал на "Пайнер" в "ЮТюб".

Най-вероятно продуцентът на компанията инж. Митко Димитров е разпоредил временното му сваляне от платформата, докато всички гафове в него не бъдат отстранени.

Екипът, работил над скандалното видео, е от режисьор/сценарист: Иван Димитров - Torex и оператор Иван Иванов. Като цяло феновете определиха "Дубай" като най-слабото видео на Ваня.

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това