ПЪРВО В ПИК! Президентът Радев гази яко законите - участва пряко в предизборната кампания на БСП (СНИМКИ)

Политика

ПЪРВО В ПИК! Президентът Радев гази яко законите - участва пряко в предизборната кампания на БСП (СНИМКИ)

108620
на 09.10.2019
ПЪРВО В ПИК! Президентът Радев гази яко законите - участва пряко в предизборната кампания на БСП (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев гази избирателния закон, срещайки се по време на кампанията за местните избори с кандидати на БСП. Днес държавният глава се е видял с червения кандидат за Смолян Стефан Сабрутев. Това става ясно от хвалба във Фейсбук на кандидата на левицата, който прилага и снимки с Радев.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

За Смолян държавният глава, който трябва да е на всички българи, а не партийно оцветен, е отпътувал с държавна кола т.е. на гърба на гражданите. Радев се отправя да удря рамо на участници в кампанията и то на страната на конкретна политическа сила, което е недопустимо.

"Президентът Радев се срещнал днес в Смолян с кандидата на БСП за кмет на града Стефан Сабрутев! Не само са се срещнали, ами провели важна среща!!! А срещта е била днес, сряда, по обяд, демек в работно време. Освен това Радев е в Смолян със служебните държавни коли, а не с личния си автомобил. Първо - това си е отвсякъде нарушение на изборните правила. Второ - лъсна истината, че президентът пряко участва в предизборната кампанията на БСП! И трето - митът за равноотдалечения от всички партии президент окончателно рухна", коментира пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК