Вход
София
Времето в София -4 o C

ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов с добра новина - безработицата у нас на най-ниските нива според Евростат (СНИМКА)

ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов с добра новина - безработицата у нас на най-ниските нива според Евростат (СНИМКА)

на 11.01.2020
23191
27
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов с добра новина - безработицата у нас на най-ниските нива според Евростат (СНИМКА)
Автор: ПИК
11.01.2020
27
23191

"Безработицата в България през месец ноември 2019 г. се понижи до 3,7%. Това е най-ниското ниво от 2000 г., откогато "Евростат" разполага с данни за нашата страна". Това съобщи премиерът Бойко Борисов във фейсбук преди минути.

"Младежката безработица в България също намалява до 7,0%, спрямо 10,7% през ноември 2018-а. И през 2020 г. продължаваме с ефективните действия, за да има добри условия на пазара на труда за българските граждани, работодателите и инвеститорите у нас", допълни още той добрата новина.

Сподели:
Напиши коментар »
(27)
1
Браво, вода няма ,няма и безработица ,болниците се закриват Очакваме и още по добра новина ОСТАВКАТА
3
Ама как няма да намаление като хора в работоспособна възраст напуснаха страната!
5
А КАКВО ДА КАЖЕМ НИЕ РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ СЪС ЗАПЛАТИ --МИН.РАБ.ЗАПЛ.ОР ПО 500ЛВ И ПЕНСИИ ОТ ПО 200-300 ЛВ.? ? ?...? ПО РАЗНИТЕ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ......?....?....ВСЕ ПАК Е ДОБРЕ ,ЧЕ ГИ ИМА ТЕЗИ ОХР.ФИРМИ ,ЧЕ..........САМО С ЕДНА ГОЛА ПЕНСИЯ ...ПЪТЯТ НИ ЗА ,,НАГОРЕ,, Е ПОЧТИ СИГУРЕН. ! ! ! ! !
6
и 5 броя работещи роби на комунягите като този долнопробен и грозен пeдepacт - Борисов, получават колкото 1 брой западняк на социални помощи.
7
Има пора без вода. И това ще е така месеци. Има хора с избити здрави животни . Има хора с унищожени стопанства. Има обезлюдени села. Има пенсионери , живеещи с 200...300...400 лева пенсия, след като са работили по 40 години . Има старци по селата , които циганите ги обират по 20 пъти годишно. За тях защо не се хвали ? ? ? Само питам , ей така , от интерес !
8
Допълнителни или основни доходи чрез почасова работа онлайн от вкъщи. Въвеждате 3-цифрени кодове в сайт за платени реклами. Всичко от което се нуждаете е достъп до интернет. Единственото условие е да натрупате $150 преди първото теглене, което става за 1-2 часа. След това на всеки $5 може да теглите печалбата си към картата или друг метод по ваш избор. https://ezomoney.xyz/2849517136229/
9
Чичака съвсем е изтрещял, след като остави държавата без вода, а преди това и без два милиона млади и работещи се сети да замаже поредния скандал. Кой по ред беше и още колко провала ще му търпим? Все едно живее на Марс, от тъпота ще да е, от самовлюбеност, от самозабрава, от самовнушение, че само Той и никой друг може да управлява у нас. А всъщност сме най-бедната и корумпирана държава в ЕС, с изсечени гори, с ограбеби магистрали, закрити болници и училища, с най-кратко живеещо население но с най-голяма миграция. Благодарим ти Бащице за Рая в който живеем!!!!!
10
В онези времена , Мултигруп източваше Искъра заради Кремиковци. Сега е същото, но за Стомана Перник.
11
Кой ли ведопровод пробиват сега Нинова и сороидите?
12
Ама ТИКВАТА изгони 500 000 българи, как ще има безработни, като вече няма кой дори да бачка!? Ако остане още малко на власт, ще се хвали, че ни е доставил 500 000 негри от Сомалия, и населението ни се е увеличило!!!!!!!!!!!!!!!!
13
имат по-ниска безработица от нас при все, че имат даеч по-ниско ниво на емигрирали. Там икономиката работи, тук просто няма хора в трудоспособна възраст. Има тикви, обръчи и крадльовци. PERRIER за една малка част и кални капки вода от дъното за огромното мнозинство. А и снимката МУ е Партийната МУ книжка.
14
Изобщо не е добра новина.Просто в България просто няма хора.
15
С жена ми се махнахме предния месец. Живеем в бяла държава, имаме доста добри доходи, спокоен живот, добра здравна застраховка и тук ще си родим дете. С по две висши и по два езика сме. Незаменими хора няма, трудно заменимите се оказва, че са хиляди....Подхвърляха ни разни негодници и калинки, дадохме си 12 г. от работната сила в България. Насреща си получихме от това, заради което се махнахме. Всичко видях, поради което сега от нищо не ме е страх. Просто живея сигурно, спокойно, плащам си изискваните неща и никой не ми бърка безидейно в ежедневието. Посолството, като им се обадихме за най-обща информация, на 2/3 от въпросите отговориха: ' Не знам'. Работата им била дс връщат хора в България, не да дават информация на живеещите тук. Пожелахме им успех и лек ден!
16
господи свърши си работата
17
Нещста се развиват много бързо и много лошо за Бащицата. Американците са го сложили на дръвника и по закона RICO ги края на Януари ще се публикуват офшорните му сметки, както и на другите властници у нас. Опита се да шикалкави с Путин и Тръмп но така се е оплел, че премахването му е въпрос на дни. Питам аз, кой ще потърси отговорност на този сайт за заблудите които непрекъснато публикува и подкрепя един премиер който унищожи България? Този сайт е съучастник в разграбването и разрухата. Гешев веднага ще се обърне от защитник на статуквото в обвинител срещу всички тези участвали в ограбването на българите и поставяйки ги в крайно унизително отношение.
18
Не публикуайте подобни глупости,защото ставате за смях и вие. 2 милиона работят в чужбина, каква безработица търсите?
19
ПРИ БСП БЕЗРАБОТИЦА 35 % И КОНТРАБАНДАТА БЕШЕ 38 % 40 ДАЖЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ИЗМАМИТЕ НАД 70 % ....СЕГА БЕЗРАБОТИЦАТА Е 3.7 % ,А КОНТРАБАНДАТА И ДРУГИ ИЗМАМИ Е СВЕДЕНА ДО 3. 3 % .....ЕТО НА .....ОРГАНИТЕ РАБОТЯТ И ХВАЩАТ .....ПРИ БСП НИЩО НЕ РАБОТИ И ВСИЧКО ПОЧТИ БЕШЕ КОНТРАБАНДИЗЪМ !
20
Абе френд, 'що към "фактите" си не добавиш, КОЛКО е БИЛО НАСЕЛЕНИЕТО при БСП, и КОЛКО е ИЗГОНИЛ ТИКВАТА?! 500 000 се евакуираха + 500 ЗАТВОРЕНИ от ТИКВАТА УЧИЛИЩА. И друго: 3,5% БВП е от кражби и проституция, а още толкова са от паричките, които наш'те сънародници изпращат на роднините си, за да не умрат от глад, и без лекарства.Икономиката ни е толкова "силна", че 9% от постъпленията в бюджета са от акциз и ДДС от цигари.В Германия, това е 1%.Сега сещаш ли се в каква кочина живее бай Ганьо?!
21
Напиши ти червен9гъдест троле. Колко хора избягаха от България от 1989 до 2009 г. и колко са избягали и са се върнали от 2009 до 2019? Колко деца се раждаха до 2009 и колко сега? От кога тъпи троле доходите от проституция са станали светли та влизат в държавния бюджет? От кога единия милиард пратен от двата ти милиона българи зад граница е станал повече от 59 милиарда внесени в банките тук в България? Приходите от цигари се формират от броя на хората които пушат тези цигари и ниската контрабанда. Никой не ни е виновен, че сме на първо място по пушачи в ЕС, Борисов ни е виновен че сме с най-ниска контрабанда на цигари в ЕС. Къде се сравняваш с Германия като полкове бесепедер@ски тролове цял ден чукат по клавиатурата вместо да работят. Тролските доходи ги няма в брутния продукт защото не ги декларирате. Като не ви харесва тук ловете за Русия там в Сибир е пълно с фабрики за тролове ща ви вземат.
22
РАБОТА ИМА,АМА ТРУДОВИ НАВИЦИ НЯМА... А И МНОГО БОЯДЖИИ,ТЕНЕКЕДЖИИ,АВТОМОНТЬОРЧЕТА СИ ИЗКАРВАТ ХИЛЕДАРКИТЕ И ХИЧ НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ОТЧИТАТ НА ДЪРЖАВАТА.... А ТАКИВА ДЕТО НЕ ВНАСЯТ ОСИГУРОВКИ НАЙ-МНОГО ПЛАЧАТ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО.... ДЪРЖАВАТА НИ БИЛА ДЛЪЖНА ДА ГИ ХРАНТУТИ.
23
СЛЕД ТОЛ-СИСТЕМАТА ЩЕ ЗАПОЧНАТ И МАСОВИ ПРОВЕРКИ НА ФИРМИ И ФИРМИЧКИ ДАЛИ СИ ВНАСЯТ ДАНЪЦИТЕ КЪМ БЮДЖЕТА.... ЗАКЪСНЯХМЕ 30год. С ПРИВИКВАНЕТО ЗА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,НО ОТ 2017 ИМА ГОЛЯМ НАПРЕДЪК.... В МНОГО СЕКТОРИ ОТ ИКОНОМИКАТА ,ОСОБЕНО С ДДС СЕ КРАДЯХА ПАРИ , НО ВЕЧЕ ЩЕ ИМ ПРИСЕДНЕ НА НЯКОЙ.
24
90- 2010 ГОДИНА ....Един милион и 100 хиляди българи ги няма ..и няма да се върнат никога .....а другите около 200 000 работят в чужбина и се връщат от време на време в България ....чу ли ---СВИ...НЬО...ЧЕРВЕНА ...! БОЙКО НЕ ГЕ Е ГОНИЛ , ЩОТ УПРАВЛЯВА ЧИСТО ОТ 8 ГОДИНИ И ТРИ МЕСЕЦА ...ЧИСТОО.....ГОВЕДАРИ ЧЕ..РВЕНИ С НАЗАКОННИ ТРЪБИ И ТЕЧОВЕ .....КОМУНИСТИ - КМЕТОВЕ С НЕЗАКОННИ ТРЪБИ И КАНАЛИ ...И ЗАТОВА НЕМА ВОДА ..!
25
Абе той наистина ли си вярва, или ни прави на Прости??
26
Почти всяка ситуация с недоволства Боко овладява бързо и дори печели червени точки. На едни дава пари от хазната, на други вдига заплатите, а на трети – обикновено опозиционни политически субекти, дава по някой пост или парче от баницата и те утихват сякаш са анестезирани. Навремето, когато политбюро вземело решение за вдигане на някои цени, Тодор Живков нареждал да се пуснат слухове, че скокът ще е двоен и нагоре. Народът недоволен, мърмори ядно. И тогава по телевизора се появява Бай Тошо, който заявява, че партията и правителството правят всичко за народа и няма да допусне такова увеличение. През това време цените вече са поели с 10-20 на сто нагоре, но хората са доволни, защото очаквали много повече. Елементарен трик, но ни го прилагат през последните години за парно, вода, горива, ток и пр. Байтошовският номер работи. На такова общество – такива трикове.ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ!
27
КАКЪВ Е УБАВЕЦ НАШИО МИНИСТЪР С МЕД ДА ГО МАЖЕШ СЛАДУРР МАМИН ЗЛАТЕН ИМАМ ИКОНА С НЕГОВИЯ БОЖЕСТВЕН ЛИК И ВСЕКИ ДЕН МУ СЕ МОЛЯ МНОГО АРЕН ЧОВЕК
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5811
архив

В родилния дом лекарят сащисан открива, че на едно от леглата лежи мъж: – Ама вие какво правите тук? – Ако искате вярвайте, докторе, но всичко започна от миенето на чинии…

няма нови новини
Днес: 272
hot
най-четени новини в момента
сега
2587
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Тези три зодии преживяват чудеса всеки ден
x