ПЪРВО В ПИК: Спипаха Емил Велев-Кокала да кара пиян до козирката - повдигнаха му обвинение

Футбол

ПЪРВО В ПИК: Спипаха Емил Велев-Кокала да кара пиян до козирката - повдигнаха му обвинение

68318
на 25.06.2020
ПЪРВО В ПИК: Спипаха Емил Велев-Кокала да кара пиян до козирката - повдигнаха му обвинение
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Треньорът по футбол Емил Велев-Кокала е хванат да управлява автомобил под въздействието на алкохол, научи ексклузивно ПИК. Кокала е спипан в Етрополе и вече му е повдигнато обвинение.

препоръчано

На 25 юни 2020г. около 02.20 часа в град Етрополе, Софийска област, на булевард „Руски“ е бил спрян от служители на Районно управление на МВР Етрополе лек автомобил , марка „Мазда“ модел „ЦХ5“ с водач Е.В. на 58 години, съобщиха официално от държавното обвинение, а медията ни научи, че става въпрос точно за Емил Велев.

При проверката с техническо средство - Дрегер е констатирано наличие на алкохол 1.7 на хиляда.

На същата дата е започнало бързо производство срещу водача за престъпление по чл.343 б ал.1 от НК. На същия е предявено обвинение с постановление на РП Етрополе от 25.06.20г. Взета му е мярка за неотклонение „Подписка“.

Наблюдаващият прокурор е предприел мерки за своевременно и законосъобразно провеждане на разследването, както и за събиране на доказателства, установяващи правото на собственост на превозното средство, с цел обезпечаване за отнемането му в полза на държавата, тъй като същото е послужило за извършване на престъплението, за което ще бъде сезиран Районен съд Етрополе. Моторното превозно средство е приобщено като веществено доказателство по делото.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК