ПЪРВО В ПИК! СТРАШЕН СКАНДАЛ! 15 секретни биологични лаборатории на САЩ открити на територията на Украйна!

СВЕТЪТ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК! СТРАШЕН СКАНДАЛ! 15 секретни биологични лаборатории на САЩ открити на територията на Украйна!

18436
на 24.08.2017
ПЪРВО В ПИК! СТРАШЕН СКАНДАЛ! 15 секретни биологични лаборатории на САЩ открити на територията на Украйна!
Автор:   ПИК

Епидемията от редки заболявания, връхлетели страната, може да се дължат на вируси, пуснати преднамерено

Хакерската група "Кибер Беркут" твърди, че през 2009 г. на територията на Украйна са били открити 15 биологични лаборатории, работещи под ръководството на американските спецслужби.

препоръчано

"Епидемиите от редки заболявания, които потресоха Украйна през последните години, може да са предизвикани от "банално изтичане" от съоръженията в тези лаборатории. Този вариант обаче е малко вероятен, отчитайки високото ниво на квалификация на американските специалисти. По-скоро заразите са били пуснати преднамерено и са били част от изпитанията на модификациите на бойните вируси с цел тяхното официално одобрение и усъвършенстване", се казва в разследването, публикувано на официалния сайт на групата cyber-berkut.org.

В същото време хакерите твърдят, че официално всички биологични лаборатории функционират със знанието на Министерството на здравеопазването на Украйна, но секретните работи с биологическите препарати се провеждат под егидата на Пентагона. 

Хакерите подчертават, че дейността на лабораториите се координира от неправителствени организации, в частност от Украинския научно-технически център (УНТЦ) и Международния институт по ХИВ, СПИН и туберкулоза (IHATI), които се занимават с "разпределянето на американските пари и финансирането на секретните програми".

Като потвърждение на своите думи "Кибер Беркут" превежда личността на Елиът Пърлмън, оглавяващ IHATI, който всъщност е бил изпратен в Украйна от Разузнавателното управление на САЩ още през 1991 г.

Превод: ПИК 

Сподели:
Бомба x
МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват МАСКИТЕ ПАДНАХА: Това са причините жените да изневеряват
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 290
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това